HTEO DA SE OSVETI BOMBOM: U Kotoru sprečen KRVAVI SUKOB sve porodice!
Sprečeno ubistvo u Kotoru, Foto: Dragan Kadić

rat porodica u crnoj gori

HTEO DA SE OSVETI BOMBOM: U Kotoru sprečen KRVAVI SUKOB sve porodice!

Đuro Petrović je pripremao pakleni plan da se osveti komšijama zbog ubistva njegovog sina Aleksandra

Objavljeno:

U Kotoru su službenici kriminalsitičke policije sinoć spečili dvostruko ubistvo u naselju Škaljari i uhapsili Đura Petrovića koji je pripremao pakleni plan da se osveti komšijama zbog ubistva njegovog sina Aleksandra, koje se dogodilo 2015, pišu Dnevne novine.

Žrtve su trebale budu Marko i Sonja Petrović, tetak i tetka Željka Kljajevića, koji je pre nepune tri godine ubio Aleksandra Sašu Petrovića.

- Predizimajući operativne radnje Službenici Sektora kriminalističke policije došli su do podataka da je Đuro Petrović iz Kotora, iz mjesta Škaljari, napravio eksplozivnu napravu velike razorne moći koju je skrivao u porodičnoj kući u namjeri da je upotrebi, odnosno aktivira i ubije svoje komšije Marka i Sonju Petrović. Dalja operativna saznanja su ukazivala da je razlog za ovakav pakleni plan Đura Petrovića bila osveta, jer su njegove komšije tetak i tetka Kljajevića koji je ubio njegovog sina Sašu. Brzom i sinhronizovanom akcijom službenika SKP, zajedno sa policijskim službenicima OB Kotor, pribavljena je naredba za pretres stana i drugih prostorija koje koristi Đuro Petrović. Tom prilikom kod njega je pronađena eksplozivna naprava težine oko dva kilograma, sastavljena od plastičnog ekploziva i raznih željeznih materijala. Ovom akcijom, policija je spriječila krvavi obračun dvije zaraćene porodice. Nakon ovoga, Đuro Petrović je lišen slobode i priveden u OB Kotor na dalju kriminalističku obradu - kazao je Dnevnim novinama pomoćnik direktora za Sektor kriminalističke policije Enis Baković.

Eksplozivna naprava, prema informacijama DN, bila je tolike razorne moći da bi u vazduh digla ne samo kuću Marka i Sonje Petrović, već bi dobro uzdrmala i čitavo naselje Škaljari.

Aleksandar Saša Petrović (40) ubijen je 19. jula 2015. u Škaljarima, ispred svoje porodične kuće, na prostoru za parking. Ubistvo se, kako je istraga pokazala, dogodilo zbog neraščišćenih imovinskih odnosa između tetka i tetke Kljajevića i oca ubijenog.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / rtcg.me )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.