Stalno sedi sa 4 drugarice i puši mentol cigaru: Ovako Crnogorci traže devojku preko Fejsa kojoj nisu smeli da priđu!
Foto: Shutterstock

Ne smete da je startujete?

Stalno sedi sa 4 drugarice i puši mentol cigaru: Ovako Crnogorci traže devojku preko Fejsa kojoj nisu smeli da priđu!

- Videli ste nekoga, a niste bili u prilici da joj priđete? Pošaljite nam poruku sa opisom osobe, a mi ćemo je anonimno objaviti i držati palčeve da vam se tražena osoba javi, stoji u opisu ove urnebesne stranice
Objavljeno: 17:27h

Na društvenoj mreži "Fejsbuk" osnovano je nekoliko stranica pod nazivom "Spotted", koju ima nekoliko gradova i na kojima se traže devojke ili mladići koji su primećeni u provodu, a kojim neko nije uspeo ili smeo da priđe.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Najviše je posećena ona koja je posvećena Podgorici, u kojoj prema svemu sudeći, živi stidljiva omladina. U opisu stranice stoji da je ona napravljena zbog pomoći u pronalaženju željenih osoba - Videli ste nekoga, a niste bili u prilici da joj priđete? Pošaljite nam poruku sa opisom osobe, a mi ćemo je anonimno objaviti i držati palčeve da vam se tražena osoba javi ili da je prepozna neko od njenih prijatelja. Možda neko traži vas - piše u opisu. Po svemu sudeći, mladi ovo često koriste, pa se ovde može naći baš svašta.

Facebook/Spotted:Podgorica

- Devojka u Amsterdam pub, stalno sedi sa 4 drugarice. Četiri uvek naruče slatku kafu a peta kafu bez šećera. Ova što me zanima puši mentol careliu. Danas su imale kolokvijum oko 3 sata pa su bile na kafu posle toga, navodi se u jednom od oglasa.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.