ODROBIJAĆU TE, UČITELJICA PRETILA DETETU OD 10 GODINA: Skandal u OŠ Stefan Mitrov Ljubiša
Foto: Pixabay

roditelji prijavili slučaj

ODROBIJAĆU TE, UČITELJICA PRETILA DETETU OD 10 GODINA: Skandal u OŠ Stefan Mitrov Ljubiša

Učenica iz Budve je učiteljicu navodno ogovarala

Objavljeno:

Učiteljica S. P. koja radi u Osnovnoj školi “Stefan Mitrov Ljubiša” u Budvi prijavljena je policiji zbog pretnji koje je uputila desetogodišnjoj devojčici.

Kako tvrde roditelji devojčice, S. P. je uletela u razred kom ne predaje i pitala “ko je ta učenica koja ju je sa drugaricom navodno ogovarala”.

S. P. je devojčici rekla da će je "prebiti i odrobijati" zbog toga što je devojčica sa još jednom učenicom prepričavala priču kako se S.P. letos, dok su bile u školi na Žabljaku, tukla sa svojom koleginicom i vukla je za kosu.

Učiteljica je navodno išla u još dva odeljenja kojima ne predaje i tražila učenice koje su je ogovarale.

- Jedna od djevojčica koju je prethodno uznemiravala ušla je u učiniocu učiteljice koja predaje mome djetetu. Nakon toga je, kako mi je dete ispričalo, ali i potvrdili drugi roditelji, ušla bez kucanja u razred i po imenu tražila moje dete. I pored toga što je u toku bio čas, ona je ušla i obratila se mome detetu riječima - "pa makar završila u zatvor ili ludaru tebe ću prebiti". Potom je dodala i "odrobijaću ih" - ispričao je roditelj koji je prijetnje prijavio policiji.

Protiv učiteljice je pokrenut disciplinski postupak.

- Učiteljica je uzela pravdu u svoje ruke, bez konsultacija sa direktorom, psihologom, pedagogom... Odlučila je da deli pravdu sama, a djeci, kojoj je prijetila nanijela je veliku psihičku štetu- rekao je drugi roditelj.

Učiteljica S. P. je nakon incidenta zakazala roditeljski sastanak i roditeljima tvrdila da joj podmeću i da nije pretila deci.

Slučaj sada istražuje i policija.

(Espreso.co.rs / Vijesti.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.