OTKAZANA SVADBA DECENIJE!  Nema ništa od milionskog venčanja sina Brana Mićunovića, a razlog je JAKO TUŽAN! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/zoranamandic

već je 2. put otkazuju!

OTKAZANA SVADBA DECENIJE! Nema ništa od milionskog venčanja sina Brana Mićunovića, a razlog je JAKO TUŽAN! (FOTO)

Kontroverzni biznismen iz Nikšića, Brano Mićunović, najavljivao je da će 4. novembra napraviti sinu Đorđu svadbu za pamćenje, ali od toga neće biti ništa

Objavljeno:

Razlog je smrtni slučaj u familiji sa mladine strane Zorane Mandić, pa još nije poznato kada će Đorđe i Zorana koji imaju sina Danila zvanično stupiti u brak.

Ovo je drugi put da su odložili venčanje.

❤️??❤️

A post shared by Djordje (@djordjemicunovic) on

Đorđe i Zorana su u dugogodišnjoj vezi i želeli su dosta ranije da organizuju venčanje i svadbeno veselje. Međutim, Zorana je ostala u drugom stanju, pa je slavlje odloženo. Zorana se porodila početkom ove godine i na svet donela sina kome su dali ime Danilo. Kako je mališan porastao, par je odlučio da će sudbonosno "da" izgovoriti baš 4. novembra što se i ovoga puta izjalovilo.

Brano Mićunović je pre dve nedelje obasnio da oko proslave koja se organizuje ne treba dizati veliku buku jer je normalno da otac organizuje svadbu svom sinu.

#killin 'em

A post shared by Djordje (@djordjemicunovic) on

- Spremamo svadbu, što je i normalno. Isto tako je normalno i da ću pozvati oko 150 ljudi koji će doći sa svojim porodicama. Piše se da će biti 1.000 ljudi, ma ništa od toga. Hvala vam na čestitkama - izjavio je Brano Mićunović i dodao da se ovih dana spekuliše ko će sve pevati na svadbi njegovog sina, ali da su sve to samo nagađanja.

Because that's love !!!!

A post shared by Djordje (@djordjemicunovic) on

Kako je ispričao izvor, bilo je planirano da prostor u luksuznom bečićkom hotelu "Splendid" primi oko 150 zvanica među kojima je trebalo da bude porodica i prijatelji. Pričalo se da su na svadbubili pozvani i Ceca Ražnatović i Aca Lukas, koji su dobri prijatelji ove porodice.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.