NIKŠIĆANIN UBIJEN I ZAKOPAN PORED PUTA: Stravična likvidacija u Crnoj Gori (FOTO)
Foto: Printscreen / Facebook / Podgorički vremeplov

istraga u toku

NIKŠIĆANIN UBIJEN I ZAKOPAN PORED PUTA: Stravična likvidacija u Crnoj Gori (FOTO)

Leš koji je pronađen sinoć u Grahovu identifikovan je i pripada Nikšićaninu Peru Damjanoviću, koji je ubijen sa najmanje tri metka u grudi

Objavljeno: 17:27h

Iz Uprave policije su kazali da je obdukcija završena.

"Izveštaj obducenta će biti upućen nadležnom tužiocu. Preliminarni izveštaj obducenta pokazao je da na telu postoje povrede u predelu grudnog koša, nanete vatrenim oružjem. Policija radi na rasvetljavanju događaja, kao i utvrđivanju identiteta putem DNK i drugih analiza”, kazali su iz policije.

Leš, koji je bio prekriven zemljanim nasipom i lišćem, juče su pronašli meštani, koji su o tome odmah obavestili policiju.

Damjanović je nestao 2. septembra, a policija i porodica su skoro mesec i po dana bezuspešno tragali za njim.

Navodno je član škaljarskog klana, a nestao je odmah po izlasku iz zatvora gde je služio kaznu od sedam meseci, zbog nelegalnog posedovanja pištolja.

Pištolj zbog kog je osuđen pronađen je u decembru 2016. godine pretresom kuća i automobila Kotorana Jovana i Igora Vukotića.

U januaru ove godine navodno je u Istražnom zatvoru pretukao Kotoranina Miloša Trba (31), optuženog za saučesništvo u ubistvu zatvorenika Dalibora Đurića, navodnog člana škaljarskog klana.

(Espreso.co.rs / CDM / A.Gajević, S.Đukanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.