POSLE VESTI O HAPŠENJU ĐETIĆA PRED KOJIM JE KLEČALA PAMELA: Lažni crnogorski princ POKUŠAO DA PREVARI I TRAMPA (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Stefan Cernetic

godinama varao džet set

POSLE VESTI O HAPŠENJU ĐETIĆA PRED KOJIM JE KLEČALA PAMELA: Lažni crnogorski princ POKUŠAO DA PREVARI I TRAMPA (FOTO)

Stefan Černetić (57) iz Torina, ili "Princ od Crne Gore i Makedonije" kako se predstavio celom svetu, godinama je varao džet-set, a čini se da je pokušao da nasamari i američkog predsednika Donalda Trampa

Objavljeno:

Jedan od prinčevih prijatelja sa društvene mreže "Fejsbuk" okačio je pismo koje je navodno stiglo kao odgovor direktno od šefa osoblja Bele kuće Rajnsa Pribusa, uz potpis Donalda Trampa lično.

PAMELA ANDERSON KLEČALA PRED LAŽNIM PRINCOM OD CRNE GORE: Uhapšen najveći prevarant među Đetićima!

- Dragi Stefane od Crne Gore. Moje ime je Rajns Pribus i ja sam šef osoblja Bele kuće američkog predsednika, Donalda Trampa. Zahvaljujem vam se u ime predsedničke administacije zbog vašeg interesovanja da izgradite nove kanale saradnje sa Belom kućom - počinje svoj navodni odgovor Pribus.

foto: Printscreen/Facebook/Stefan Cernetic

Kako stoji u pismu, Pribus piše kako je stiglo mnogo vesti o ICDO (Internacionalna organizacija civilne odbrane, Švajcarska), i kako je rad ove organizacije značajan.

- Predsednik Tramp bi sa zadovoljstvom razgovarao o daljoj saradnji u budućnosti. Primio sam pismo vaše organizacije preko gospodina Mičela Čarlsa Rokfelera, kojeg iskreno poštujem i cenim, i bio bih srećan da organizujem video konferenciju, kako bih bolje razumeo kako Bela kuća može da bude od koristi - "piše" dalje Pribeus.

Šef osoblja, kako stoji u pismu, dalje navodi da je predsednik Tramp video pismo i pristao da ga potpiše.

foto: Reuter

- Ipak, voleo bih da naglasim da predsednik ne obećava bilo kakvu saradnju između ICDO i Bele kuće dok ne bude imao više informacija o vašim operacijama, metama, i zahtevima od Bele kuće i američkih organizacija. Kada se to ispuni, biće poslato zvanično pismo sa punom podrškom, potpisano od strane predsednika i uručeno odgovarajućem telu ICDO organizacije u Ženevi. Ovo pismo nije za zvaničnu upotrebu - završava navodno pismo Priebus.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.