OVO JE PROFESORKA KOJU JE UBIO MUŽ U PODGORICI: Bila omiljena među đacima, UBIJEN JOJ I SIN (12)
Foto: Profimedia

tragedija

OVO JE PROFESORKA KOJU JE UBIO MUŽ U PODGORICI: Bila omiljena među đacima, UBIJEN JOJ I SIN (12)

Ona je predavala maternji jezik u O.Š. "Sutjeska" u Podgorici

Objavljeno: 14:42h

Žena V. D. (50), inače profesorka crnogorskog jezika i književnosti, ubijena je sinoć u Trebinjskoj ulici u Podgorici, kada je njen suprug, penzionisani policajac M. D. (52) usmrtio nju i sina Đ. D. (12).

Prema dostupnim podacima, Uprava policije trenutno sumnja da je motiv za izvršenje ovog zločina "akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim problemima člana porodice, dečaka koji je tragično preminuo".

V. D. je predavala maternji jezik u O.Š. "Sutjeska" u Podgorici, a prema navodima bila je među omiljenim profesorima kod đaka, uvek vedra i nasmejana.

Kako se navodi, bila je omiljena i među kolektivom.

Kako navode tamošnji mediji, porodična tragedija dogodila se pola sata nakon ponoći.

U saopštenju Uprave policije se navodi da je M. D. bio njihov penzionisani službenik, dok je V. D. bila prosvetni radnik.

- Na licu mesta uviđaj je izvršen od strane državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uz sudelovanje veštaka balističke struke i službenika Odjeljenja bezbednosti Podgorica - saopšteno je iz policije.

1 / 3 Foto: Kurir

Kako navode, prema za sada raspoloživim informacijama pištolj koji je korišćen kao sredstvo izvršenja ovog dela je bio u privatnom posedu.

"Čula se buka, a potom i pucnji"

Neutešne komšije navode da nisu mogli ni da pomisle da dogodila ovakva tragedija.

- Čula se buka iz svađa iz njihovog stana, a potom i pucnji, ali nismo ni pomišljali da se desila ovakva tragedija. Ovo je nezapamćeno, ne možemo sebi da dođemo čitavo jutro. Bili su normalna porodica, on policajac u penziji a žena prosvetni radnik. Imali su možda problema ali ništa ne može da bude razlog ovog užasa koji se dogodio - kažu za RINU komšije koje takođe žive u Trebinjskoj ulici.

U kući bila i ćerka?

Prema još uvek zvanično nepotvrđenim informacijama u trenutku zločina se u stanu nalazila i kćerka, koja je uspela da pobegne iz stana. Ovaj podatak još uvek crnogorska Uprava policije nije potvrdila u svom saopštenju.

Dvostruko ubistvo i samoubistvo izvršeno je vatrenim oružjem, koje je bilo u legalnom posedu M. D.

Bonus video: Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

02:32

Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

(Espreso/Blic/Iva Ogarević, Stevica Rajčetić/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.