"UTOPILA SE SAMO DVADESETAK METARA OD OBALE": Zabava u Sutomoru pretvorila se u pakao, devojka IZDAHNULA
Foto: Espreso

STRAŠNO

"UTOPILA SE SAMO DVADESETAK METARA OD OBALE": Zabava u Sutomoru pretvorila se u pakao, devojka IZDAHNULA

Operativni centar Uprave za pomorsku sigurnost i upravljanje lukama o događaju je obavešten u 16.45 časova

Objavljeno:

Dvadesetsedmogodišnja Moldavka utopila se u petak kod sutomorske plaže, saopštio je načelnik Uprave za pomorsku sigurnost i upravljanje lukama (UPSUL) Žarko Lukšić.

On je naveo da se nesreća dogodila kada je vetar odvukao ka moru grupu mladih Moldavaca koji su isplovili iz barske marine na "stend ap" daskama, prenose mediji.

Prema njegovim rečima, grupa mladih je očajnički pokušavala da dođe do sutomorske plaže, ali veliki talasi nisu dozvoljavali da im bilo ko u tom trenutku pomogne.

On je rekao da spasili tri osobe, a da se ženska osoba utopila na samo dvadesetak metara od obale.

- Dve osobe tridesetih godina uspele su da dođu do plaže i talasi su ih izbacili, ali uprkos visokom riziku za posadu čamaca i blizine stena druge dve je prevrnuo talas i bacio na kamenitu obalu. Došli su do plaže, ali ženskoj osobi nije bilo spasa - pojasnio je Lukšić.

On je naveo da je Zavod za hitnu medicinsku pomoć zbrinuo ostale.

Operativni centar Uprave za pomorsku sigurnost i upravljanje lukama o događaju je obavešten u 16.45 časova, a na mesto nesreće odmah su izašli pripadnici Centra bezbednosti Bar i Sektora granične policije.

Lukšić je dodao da se tragedija desila i pored jasnih najava lošeg vremena te ogromnih talasa koji gutaju sve pred sobom, prenose mediji.

Bonus video: SEDMI SLUČAJ HAPŠENJA SRBA OD 24. SEPTEMBRA! Beriša: Na delu je koordinisana ofanziva u kojoj učestvuje i CRNA GORA?

01:53

SEDMI SLUČAJ HAPŠENJA SRBA OD 24. SEPTEMBRA! Beriša: Na delu je koordinisana ofanziva u kojoj učestvuje i CRNA GORA?

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.