BIZARNI DETALJI ZLOČINA U CRNOJ GORI: Zbog napada psa na dete, izbo brata nožem DO SMRTI
Crnogorska policija, Foto: Dragan Kadić

JEZIVO!

BIZARNI DETALJI ZLOČINA U CRNOJ GORI: Zbog napada psa na dete, izbo brata nožem DO SMRTI

Elmaz Beganović nožem izbo brata do smrti

Objavljeno:

Napad psa lutalice na maloletnog sina Elvisa Beganovića indirektni je povod za svađu među braćom koja je okončana ubistvom, tvrde sagovornici Vijesti iz istrage.

Državni tužilac u Bijelom Polju Hasan Lukač odredio je juče zadržavanje do 72 sata Elmazu Beganoviću, zbog sumnje da je usmrtio brata Elvisa Beganovića.

Izvori lista kažu da je 1. oktobra pas lutalica povredio dečaka, a da je iste noći kod njegovog strica u posetu došla žena sa psom, što je izrevoltiralo Elvisa.

Prema tim informacijama, on je negodovao što je Elmaz, nakon za njih traumatičnog događaja, dozvolio gošći da dođe sa psom, što je pokrenulo raspravu...

Zario mu nož od 20 centimetara u vrat

Iz policije su potvrdili "Vijestima" da je ubistvu "prethodila porodična svađa koja je eskalirala", ali ne i da je povod bio slučaj oko psa.

Dve godine stariji brat Elmaz, kako je saopšteno iz Uprave policije, kuhinjskim nožem dužine sečiva 20 centimetara, ubo je u brata predelu vrata.

U službu Hitne medicinske pomoći, povređeni je dovezen bez znakova života.

Osumnjičenog Elmaza Beganovića, patrola Odeljenja bezbednosti Bijelo Polje pronašla je iza zgrade u krugu Bolnice i lišila ga slobode.

- Preduzimajući operativne mere, policijski službenici su došli do saznanja da se radi o E. B. (38) iz Bijelog Polja. Ispred porodične kuće B, u mestu Nedakusi, izvršen je uviđaj, prikupljena su obavještenja od nekoliko lica, te je policija došla do sumnje da je na pomenutom mestu, nakon kraće rasprave, E. B. (38) iz Bijelog Polja, zadao udarac kuhinjskim nožem, dužine sečiva 20 cm, u predelu desne strane vrata bratu E. B. (37), koji je od zadobijenih povreda preminuo - navodi se u saopštenju Uprave policije.

Viši državni tužilac Hasan Lukač naložio je obdukciju tela, nakon čega će biti poznat uzrok smrti.

Nakon povreda od psa lutalice sedmogodišnje dete, kako Vijesti saznaju u Bolnici, je zbrinuto i dobilo serum, a potom upućeno kod hirurga na dalje postupanje.

Spasio ga drugi dečak

- Dečak je prekjuče oko 17,20 časova primljen u Hitnu medicinsku pomoć nakon što je zadobio ujedne rane na desnom ramenu sa prednje i zadnje strane, bradi, kao i na desnoj potkoljenici, te više ogrebotina. Prema izjavi roditelja i deteta, teže posledice većeg psa lutalice sprečio je stariji dečak koji se našao tu i koji je psa udarao drvenom motkom i oterao ga. U pitanju su pliće rane, sreća je što je drugi dečak sprečio ujede po vratu, što bi moglo da bude fatalno - saznaju Vijesti iz Hitne medicinske pomoći, gdje ga je zbrinuo dr Miloš Šaponjić.

Elvis je trebalo juče da otputuje na privremeni rad u Nemačku. Iza sebe je ostavio troje maloletne dece.

Iz policije su potvrdili “Vijestima” da je ranjavanju prethodila porodična svađa koja je eskalirala... Dve godine stariji brat Elmaz, kako je saopšteno iz Uprave policije, kuhinjskim nožem dužine sečiva 20 centimetara, ubo je u brata predjelu vrata

Direktor Komunalnog Lim Muradif Grbović kazao je da je besni pas i dalje na slobodi jer nemaju zakonsku mogućnost da ga uklone.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.