OBJAVLJEN SNIMAK OSUMNJIČENIH ZA KOPANJE TUNELA DO VIŠEG SUDA U PODGORICI: Identifikovana i ŽENA (FOTO/VIDEO)
Snimak osumnjičenih za kopanje tunela u sudu, Foto: Printscreen/Vijesti.me

isplivao snimak

OBJAVLJEN SNIMAK OSUMNJIČENIH ZA KOPANJE TUNELA DO VIŠEG SUDA U PODGORICI: Identifikovana i ŽENA (FOTO/VIDEO)

Veljko Marković (32), Milan Marković (53), Dejan Jovanović (30) i Vladimir Erić (32), svi iz Srbije, osumnjičeni da su kopali tunel

Objavljeno: 20:21h

Redakciji "Vijesti" dostavljen je snimak jedne od nadzornih kamera na kojem se navodno vide osumnjičeni za kopanje tunela do depoa Višeg suda u Podgorici.

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Filip Adžić ranije danas je rekao da su tunel do depoa Višeg suda kopali dominantno državljani Srbije, koji su identifikovani, i da su imali i pomagače iz Crne Gore.

Adžić je kazao da poklapanja otkrivaju da su u tom krivičnim delu učestvovali Veljko Marković (32), Milan Marković (53), Dejan Jovanović (30) i Vladimir Erić (32) iz Srbije.

Osumnjičeni Srbi
Osumnjičeni Srbifoto: Printscreen/Youtube / RTCG zvanični kanal

Adžić je rekao da su osumnjičeni napustili Crnu Goru 11. septembra, odnosno na dan kad je otkriveno da je depo višeg suda u Podgorici obijen.

S druge strane, vršilac dužnosti direktora Uprave policije Nikola Terzić izjavio je da je policija identifikovala žensku osobu koja je, kako se sumnja, umešana u slučaj u kopanja tunela do Višeg suda.

On je za RTCG kazao da je pitanje dana kada će ona biti uhapšena.

1 / 6 Foto: Rade Koprivica/Vlada Crne Gore

"Objavljivanje fotografije ove žene pomoglo je da se jave građani i da sami daju informacije. Identifikovali smo lice i trenutno imamo saznanja da nije napustila teritoriju Crne Gore i pitanje je dana njenog lociranja i lišavanja slobode", kazao je Terzić, prenosi portal RTCG.

Bonus video:

00:56

Podgorica, Abazović o boravku Belivuka i Miljkovića u C.Gori, bili su na veselju kod Zvicera

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.