POJAVIO SE SNIMAK IZ AUTOBUSA U TRENUTKU KADA JE SLETEO U PROVALIJU: Putnici prošli kroz PAKAO (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Nesreća kod Cetinja, Foto: Printscreen/Youtube/DAN info

velika tragedija u crnoj gori

POJAVIO SE SNIMAK IZ AUTOBUSA U TRENUTKU KADA JE SLETEO U PROVALIJU: Putnici prošli kroz PAKAO (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Pojavili se snimci iz autobusa u trenutku kada sleće u provaliju

Objavljeno: 16:47h

Redakcija crnogorskog portala Dan došla je do snimaka iz autobusa koji je sleteo u provaliju u mestu Obzovića, prilikom čega je prema prvim informacijama život izgubilo troje ljudi.

Na uzmenirujućim sinmcima, koje je objavio Dan, vide se uplašeni putnici u trenuktu kada je došlo do stravične nesreće.

Podsetimo, prema informacijama Vijesti, do nesreće je došlo nakon što je autobus put putnika sleteo sa puta Cetinje – Budva. Prvi podaci ukazuju da je u autobusu bilo oko 35 putnika, a trenutno je u toku pretraga terena, kako bi se utvrdilo da nije neko ispao iz autobusa i da mu pomoć još nije ukazana.

Takođe, prema prvim zvaničnim podacima policije, u autobusu nije bilo dece.

Kako prenose Vijesti, ekipe Uprave policije u olupini autobusa u 13.10 časova javljaju da više nema povređenih niti novih stradalih.

Autobus firme „Papović“ prevozio je putnike na relaciji Nikšić – Budva.

Trećom trakom se odvija saobraćaj, da ne bi došlo do blokade i kako bi brojna kola Hitna pomoći i vozila policije mogli da odvoze povređene do bolnica.

Na mesto udesa upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja, a na putu ka Obzovici su i pripadnici specijalnih jedinica policije.

1 / 4 Foto: RINA

Na licu mesta je više vozila Hitne pomoći. „Vijestima“ je u budvanskoj Službi zaštite i spasavanja rečeno da su poslali tri vozila sa vatrogascima, jer ima dosta povređenih.

Ekipama hitne pomoći, lekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, kao i cetinjskoj bolnici, izdata je preporuka da sve ekipe budu u pripravnosti za prijem povređenih.

„Na magistralnom putu Cetinje – Budva dogodila se saobraćajna nezgoda usled čega je došlo do sletanja autobusa ‘Papović’ sa kolovoza. Sve raspoložive jedinice Uprave policije su na licu mesta, kao i službe Hitne medicinske pomoći i Direktorata za vanredne situacije“, objavila je Uprava policije.

Bonus video:

00:23

PIJANI VOZAČ SE ZAKUCAO U TRAKTORSKU PRIKOLICU, POGINUO SUVOZAČ (22): Teška saobraćajna nesreća kod Obrenovca!

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.