PAR IZ CRNE GORE TOKOM VOŽNJE PLJUNUO NA STRANCA ZBOG NIKAD BIZARNIJEG RAZLOGA: Da li je ovo REALNO? Neverica...
Vožnja automobilom, Foto: Profimedija

"NIKAD OVAKO NEŠTO NISAM DOŽIVEO"

PAR IZ CRNE GORE TOKOM VOŽNJE PLJUNUO NA STRANCA ZBOG NIKAD BIZARNIJEG RAZLOGA: Da li je ovo REALNO? Neverica...

Stranci opisali neprijatne događaje koje su imali prilikom posete Crnoj Gori

Objavljeno:

Mnogi stranci prilikom posete Crnoj Gori prvo što primete budu rizična preticanja i prekoračenja brzine kojima se lokalci u ovoj zemlji služe, a zbog kojih turisti nekada imaju problema u saobraćaju. Međutim, luda vožnja meštana nije nešto što se turisti iz Nemačke desilo na putu, već nešto sasvim drugo zbog čega je ostao u šoku.

Neimenovani stranac iz Nemačke imao je neprijatno iskustvo sa lokalcima u Crnoj Gori onda kada se automobilom našao na uskom putu u blizini Skadarskog jezera. Zbog same prirode puta bilo je potrebno praviti kalkulacije kako ne bi došlo do sudara. Međutim, iako je smatrao da je ispravno postupio, ovaj Nemac dobio je pljuvanje pa čak i udaranje o automobil od druge strane.

"Stranac kao vozač u Crnoj Gori" napisao je on u opisu svoje objave.

A onda i napisao šta se zapravo desilo.

"Moji drugari i ja smo se danas vozili južnom stranom Skadarskog jezera negde između Velikog Ostroša i Virpazara. Put je jako uzak pa kada se dva automobila sretnu onda moraju da naprave mesta kako bi i jedan i drugi bezbedno prošli.

Jedan automobil sa lokalnim tablicama stao je oko jedan metar iza prostora gde smo mogli da prođemo prvi. Međutim, on očigledno nije želeo da se vrati jedan metar unazad, nego je hteo da se mi vratimo oko 20 metara. Dali smo mu znak da se vrati, ali naravno, nije reagovao.

Kako se niko od nas nije pomerao, njegova žena je izašla i vrisnula 'idi unazad', a onda je vozač izašao i prišao našem autu i ​​udario ga. Zbog toga smo odlučili da se mi vratimo nazad i da napravimo mesta. Međutim kada je prolazio pored nas pljunuo je po nama.

Nikada nismo doživeli ovako nešto u našoj zemlji pa želim da pitam da li je ovde ovakvo ponašanje normalno? Da li meštani ne žele da prave mesta za strance na putu?, pitao se mladić.

Drugi stranci za 24h imali dve nesreće

U komentarima mnogi su se javili da objasne da ponašanje meštana ne treba generalizovati, već da je imao "sreću" da naleti na nekog nervoznog i bahatog vozača.

"Situacija nema nikakve veze sa tim da li ste stranci, jednostavno ste naišli na lošu osobu", "Isto mi se desilo, verovatno je to neka vrsta nervoznih vozača", pisali su neki.

Još jedan stranac koji je bio u poseti Crnoj Gori, napisao je svoje iskustvo.

"Pošto sam proputovao ceo svet automobilom, nikada nisam doživeo nesreću, ništa. Međutim, u Crnoj Gori sam imao dve nesreće za 24 sata. Jedna je bila kada nas je vozač udario u naš iznajmljeni automobil jer nije proverio svoj retrovizor. Drugi put je drugi id**t pisao poruke i na kraju se zabio u naš auto. Na sreću oba puta su svi bili OK" opisao je on navodne situacije.

Bonus video:

02:38

NA MAGISTRALI SMRTI STRADALO VIŠE OD 100 LJUDI

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.