VIDEO KAKO TURISTKINJI ODLAZI AUTOBUS, PA URADIO NEŠTO NEVEROVATNO: Policajac Blažo opet pokazao da je ČOVEK I PO!
Crnogorska policija, Foto: Dragan Kadić

bravo!

VIDEO KAKO TURISTKINJI ODLAZI AUTOBUS, PA URADIO NEŠTO NEVEROVATNO: Policajac Blažo opet pokazao da je ČOVEK I PO!

Kada se vratila iz benzinske stanice autobus je već otišao sa njenim prtljagom

Objavljeno:

Da je veliki čovek, Blažo Jeremić, policajac iz Crne Gore koji je platio kaznu zbog radara za svog druga iz vojske, a o čemu je Telegraf već pisao, pokazao je i pre dve godine kada je patrolnim kolima pomogao turistkinji iz Australije da sustigne "odbegli" autobus sa prtljagom. Samo se nižu pohvale.

Tog 20. jula 2021. godine, turistkinja iz Australije vraćala se autobusom iz Herceg Novog prema Kraljevu, napravivši kratku pauzu na Ribarevinama.

Kada se vratila iz benzinske stanice autobus je već otišao sa njenim prtljagom. Na obližnjoj benzinskoj pumpi, točilac goriva uputio ju je na saobraćajne policajce koji su se nalazili preko puta, prenose Vesti iz Bijelog Polja.

Pumpa
Pumpafoto: Rina

"Otrčala sam do njih i rekla im šta se desilo. Pričali su engleski pa sam im lakše objasnila, a oni su rekli da nema problema, te da će mi pomoći. Policajac Blažo Jeremić skočio je odmah u vozacko sedište i dao gas, upalio sirenu i požurio da prestigne autobus, što je i uspeo i to na bezbedan način", napisala je ona na svom fejsbuk profilu što je sakupilo mnoštvo pozitivnih komentara i pohvala za Jeremića.

Vozač autobusa je kako, kako kaže, bio prijatelj policajca i stao je da je primi, a ona je nastavila put prema odredištu, dugujući veliku zahvalnost Jeremiću.

Bonus video:

02:12

POLICAJAC PRIJAVIO DA MU JE SIN UZEO PIŠTOLJ, MUNICIJU I LISICE Drama u Novom Sadu: Mladić pretio da će pucati u policiju

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.