OGLASIO SE VLASNIK CRNOGORSKE PLAŽE KOJI JE OPTUŽEN DA JE IZBACIO MUSLIMANSKU PORODICU: Evo šta je imao da KAŽE
Foto: 192 Printscreen

NJEGOVA STRANA PRIČE?

OGLASIO SE VLASNIK CRNOGORSKE PLAŽE KOJI JE OPTUŽEN DA JE IZBACIO MUSLIMANSKU PORODICU: Evo šta je imao da KAŽE

Nakon incidenta nekoliko dana na plaži koju Đurović drži gotovo da nije bilo žive duše

Objavljeno:

Dragan Đurović, vlasnik plaže "Rocky Beach" u Utjehi u Baru, saopštio je da je podneo dve krivične prijave zbog, kako je rekao, montiranog video-snimka sa te plaže i "sračunate zlonamerne manipulacije njime", javljaju Vijesti.

Ističe da je taj snimak naneo nemerljivu štetu njegovoj porodici.

Ukazao je, između ostalog, da je video u međuvremenu obrisan sa Fejsbuk naloga osobe koja ga je objavila.

"Osobe koje su pokrenule ovu prljavu kampanju, a koja je rezultirala neviđenim govorom mržnje na verskoj i nacionalnoj osnovi na društvenim mrežama - upućenim meni lično, moraće da dostave crnogorskim istražnim organima telefon sa kompletnim snimkom događaja na Rocky Beach, iako su sada nedostupni, odnosno van države. Istina će nakon toga izaći na videlo, i to neokrnjena, i bez ikakvog spinovanja", zaključio je Đurović.

Podsetimo, Đurović je optužen da je porodicu iz Sandžaka izbacio sa plaže jer je devojčica nosila burkini.

Nakon incidenta nekoliko dana na plaži koju Đurović drži gotovo da nije bilo žive duše.

Inače, Đurović je još ranije najavio da će podneti krivičnu prijavu protiv osobe koja je, kako je rekao, montirala i objavila na društenim mrežama video na kome je snimljena rasprava sa porodicom iz Sandžaka.

"Na bazenu Rocky beach na Utjehi nije dozvoljeno kupanje u odeći i to je istaknuto na tabli koja se nalazi ispred kupališta" kazao je tada Đurović i dodao da mogu u burki, hidžabu da se kupaju u moru kao što se i kupaju, ali ne i u bazenu.

Kako je dalje objasnio, svestan je da se snimak svađe podelio na nekoliko društvenih mreža, ali tvrdi da je snimak isečen tako da ga predstavi u negativnom svetlu.

"Prijavili su me, dao sam izjavu u policiji. Ja ću podneti krivičnu prijavu jer je snimak montiran, odnosno isečen, i tako objavljen. Ko živi u Baru, zna ko je Dragan. Čitav život živim sa muslimanima, imam prijatelje muslimane, u mojoj firmi radi 80 odsto muslimana, sarađujem sa njima, moji gosti su muslimani. Nikada nisam imao problema, ali su pravila za sve ista, nije dozvoljeno kupanje u bazenu u odeći iz higijenskih razloga", rekao je tada Dragan.

Ekipa Telegraf.rs je nakon toga pokušala da stupi u kontakt sa njim, ali nam je njegov prijatelj tada rekao da je "Dragan otišao na sedam dana da od svega odmori".

Bonus video:

00:57

Ajkula Pesikan u Crnoj Gori 1

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.