PREKIPELO MU, SRPSKI TURISTA OPLEO PO KONOBARU U CRNOJ GORI: Seo da popije kafu, a onda mu je on REKAO OVO!
Plaža u Crnoj gori, Foto: PrintScreen/ YouTube/ Arhiva Snimaka

pravi bezobrazluk!

PREKIPELO MU, SRPSKI TURISTA OPLEO PO KONOBARU U CRNOJ GORI: Seo da popije kafu, a onda mu je on REKAO OVO!

Iako s jedne strane vlasnici lokala i ugostiteljskih objekata na crnogorskom primorju kažu da su nezadovooljni i ljuti na naše turiste jer ne dolaze u kafiće i restorane već uglavnom borave na plažama na peškirima, s druge strane pojedini naši turisti su, sudeći po komentarima nakon povratka sa letovanja, nezadovoljni uslugom ugostitelja u komšiluku

Objavljeno:

Crna Gora je mnogim našim građanima omiljena destinacija za letovanje, pa upravo zbog toga mnogi srpski turisti trenutno provode godišnje odmore upravo na crnogorskom primorju, dok se na društvenim mrežama svakodnevno dele razna iskustva sa letnjeg odmora.

Iako s jedne strane vlasnici lokala i ugostiteljskih objekata na crnogorskom primorju kažu da su nezadovooljni i ljuti na naše turiste jer ne dolaze u kafiće i restorane već uglavnom borave na plažama na peškirima, s druge strane pojedini naši turisti su, sudeći po komentarima nakon povratka sa letovanja, nezadovoljni uslugom ugostitelja u komšiluku.

Srpski turista M. K. (22) kaže za naš list da je bio neprijatno iznenađen reakcijom konobara na jednoj poznatoj plaži na crnogorskom primorju kada je seo u kafić pored plaže da popije kafu.

- Stigao sam na plažu oko pet sati popodne. Trebalo je da sačekam devojku sa društvom da dođe, pa da sednemo da pojedemo. Za to vreme sam hteo da popijem kafu i piće da se osvežim malo jer je bilo pretoplo. Zauzimam jedan sto napolju za četvoro jer čekam i njih i prilazi mi konobar. Poručujem kafu i kiselu vodu za početak - priča nam sagovornik i dodaje:

- Međutim, samo što sam to izustio konobar me sačekao rečenicom rekavši mi da ne mogu sam da sedim za stolom i pijem kafu i piće, već da ako želim da ostanem tu moram odmah da poručim i hranu jer velika je gužva i ne isplati mu se da meni to donosi dok sedim sam, a možda veći broj ljudi čeka mesto i hoće da poruči nešto više.

Turista kaže da ga je razbesnela njegova reakcija i neljubaznost i to što nije čak ni dozvolio da kaže da čeka društvo te da je zato baš tu seo.

- Istog trenutka sam ustao sa stolice i otišao. Ne mogu da verujem da se onako ophode prema gostima. Tolika neljubaznost nemam reči. Društvo je stiglo posle dvadesetak minuta i na moje insistiranje otišli smo u drugi restoran da jedemo.

Bonus video:

02:02

BUDVA ČISTIJA, NEPOTREBAN PCR TEST, CENE PRISTUPAČNIJE: Sve prednosti letovanja u Crnoj Gori ANKETA

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.