Raspisana poternica za Milošem Marovićem u Crnoj Gori!
Foto: Reuter

pobegao

Raspisana poternica za Milošem Marovićem u Crnoj Gori!

Marović je osuđen zbog malverzacija s opštinskim zemljištem u Budvi i posle nagodbe s Tužilaštvom dodeljeno mu je godinu dana zatvora i da budžetu plati 380.000 evra.
Objavljeno:

Osnovni sud u Kotoru naložio je policiji da raspiše poternicu za sinom bivšeg visokog funkcionera Svetozara Marovića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

To je učinjeno da bi Miloš Marović bio upućen na odsluženje zatvorske kazne na koju je osuđen zbog zloupotreba u Budvi na štetu lokalnog budžeta.

Sud je saopštio da je odbio zahtev Marovića za odlaganje izdržavanja zatvorske kazne i dostavio policiji naredbu za izdavanje poternice.

Marović je tražio odlaganje zbog navodne bolesti, ali je veštak sudske medicine iz Podgorice ustanovio da se sin nekadašnjeg visokog funkcionera SCG i Crne Gore Svetozara Marovića "ne nalazi na bolničkom lečenju, niti da je ono potrebno". Marović je osuđen zbog malverzacija s opštinskim zemljištem u Budvi i posle nagodbe s Tužilaštvom dodeljeno mu je godinu dana zatvora i da budžetu plati 380.000 evra. Za malverzacije su zatvorskim kaznama osuđeni i njegov otac Svetozar i stric Dragan. Prema policijskoj evidenciji Miloš Marović je 21. decembra prošle godine napustio Crnu Goru i otputovao u Beograd. Njegov advokat Zdravko Begović, kazao je podgoričkom portalu Antena M da "'njegov klijent ne beži od zatvorske kazne", već da se "leči i zbog toga traži odlaganje" odlaska u zatvor. Prema njegovim rečima, Marović se žalio na odluku suda kojom je odbijen njegov zahtev za odlaganje izvršenja kazne.

BONUS VIDEO:

DEPONIJA U SRCU BEOGRADA! U podzemni prolaz kod Vuka ni pacovi ne smeju da privire

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.