Evropski parlament: Atentat na Đukanovića bio realan!
Foto: Reuters

EU O CG

Evropski parlament: Atentat na Đukanovića bio realan!

"Vidi se veliki napredak u Poglavljima 23 i 24", rekao je izvestilac za Crnu Goru u EP Čarls Tanok, uz podsećanje da je pre pet godina Crna Gora počela pregovore i otvorila 26 poglavlja
Objavljeno:

Poslanici Evropskog parlamenta ocenili su da je planirani napad na bivšeg premijera Mila Đukanovića u izbornoj noći, 16. oktobra, bio verodostojna pretnja, pišu podgoričke Dnevne novine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Do takvog zaključka došlo se na jučerašnjoj raspravi u Odboru za spoljne poslove EP koji je raspravljao o najnovijem Izveštaju o napretku Crne Gore.

"Vidi se veliki napredak u Poglavljima 23 i 24", rekao je izvestilac za Crnu Goru u EP Čarls Tanok, uz podsećanje da je pre pet godina Crna Gora počela pregovore i otvorila 26 poglavlja.

Ima, međutim, još izazova i zvanična Podgorica na tome mora da poradi. Tanok je naglasio da su izbori u oktobru sprovedeni na dobar način.

"Sprečeni napadi na tadašnjeg premijera Đukanovića su bili verodostojna pretnja. Uplassen sam zbog pritiska koji Rusija želi da vrši na Crnu Goru. Važno je da se sve političke stranke uključe u politički proces" ,dodao je on.

Poslanica EP Aleks Majer navela je da Crna Gora i njene institucije moraju istrajati u rešavanju terorističkog napada.

BONUS VIDEO:

TRAMPOVA CRNA LISTA: Stanovnici ovih 7 zemalja više NE SMEJU da uđu u Ameriku!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.