Policijski čas u Podgorici: Nakon bombaških napada povećana bezbednost!
Foto: Profimedia

pretres na ulicama

Policijski čas u Podgorici: Nakon bombaških napada povećana bezbednost!

U poslednjih mesec dana u Podgorici su u nizu bombaških napada poginule dve i teško ranjene još dve osobe
Objavljeno:

Na ulicama Podgorice pojačano je prisustvo policije koja, pod punom opremom, sprovodi pojačanu kontrolu posle serije bombaških napada.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pojačanoj kontroli i prisustvu pripadnika interventne i posebne jedinice policije koja je patrolirala u više delova Podgorice, pretresala građane i automobile, prethodile su ostavke i smenjivanje dela čelnika Policije.

PUCNJAVA ISPRED KAFIĆA U PODGORICI: Teško ranjen poznati kik bokser

U poslednjih mesec dana u Podgorici su u nizu bombaških napada poginule dve i teško ranjene još dve osobe. Nekoliko čelnika crnogorske policije podnelo je ostavke ili je smenjeno posle najnovijih eksplozija koje se pripusuju "mafijaškim obračunima". Ostavke su podneli šefovi Kriminalističe policije i Odseka za obezbjeđenje ličnosti, a smenjeni su načelnici policije u Baru i Kotoru, i šef Kriminalističke policije u Podgorici. Bar i Kotor su poslednjih godina mesta obračuna zavađenih kriminalnih bandi što se poslednjih meseci preselilo i u Podgoricu. Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić kazao je sinoć podgoričkoj televiziji "Vijesti" da su "javni red , mir i sigurnost građana ugroženi". "Najnoviji događaji u Podgorici i prethoni u nekim drugim gradovima opravdano izazivaju zabrinutost građana koji očekuju od nadležnih da svim kapacitetima uđu u oštru borbu s organizovanim kriminalom", rekao je Nuhodžić. Ministar unutrašnjih poslova je poručio da kadrovske promene u policije "unose novu energiju koja bi trebalo da dovede do boljih rezultata u borbi protiv organizovanog kriminala".

Bonus video: Pogledajte kako je izgledalo plivanje za Bogojavljenski krst na Adi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.