Vujanović: Milo da se kandiduje za predsednika Crne Gore!
Foto: AP

on je svoje završio

Vujanović: Milo da se kandiduje za predsednika Crne Gore!

On je ocenio da će se odnosi Crne Gore sa Rusijom potpuno promeniti kada Crna Gora postane punopravna članica NATO saveza i istakao da je Crnoj Gori mesto u Alijansi, jer je to nešto što joj prirodno pripada
Objavljeno: 10:30h

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović kaže da više nema prava da se kandiduje za predsednika države, pa će savetovati lideru Demokratske partije socijalista Milu Djukanoviću, da preuzme tu odgovornost, prenose danas podgorički mediji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ja zaista mislim da živimo u vremenu u kojem on mora sa posebnom pažnjom da razmisli o svojoj kandidaturi, a da će kao osnov svoje odluke uzeti njegov ukupni rejting u javnosti. Vrlo sam naklonjen tome i moj će savet njemu biti da prihvati tu vrstu odgovornosti - da nastavi ono što sam ja radio, a što je on radio prije mene - kazao je Vujanović u emisiji "Živa istina" televizije Antena M, prenosi RTCG.

AMFILOHIJE: Crnu Goru drži ŠAČICA KULAKA koji su je opljačkali, budućnost grade na BRATOUBISTVU!

On je ocenio da će se odnosi Crne Gore sa Rusijom potpuno promeniti kada Crna Gora postane punopravna članica NATO saveza i istakao da je Crnoj Gori mesto u Alijansi, jer je to nešto što joj prirodno pripada.

foto: Fonet

Vujanović kaže da će odluka o tome biti doneta u parlamentu, a za priče o referendumu ili neutralnosti tvrdi da su besmislene.

- Ja ne vidim šta bi mogla Rusija da uradi ovdje da se ovdje referendum dogodi. To je naše suvereno pravo, o tome odlučuje Crna Gora, o tome odlučuje parlament. A ja ne vidim nijednu mogućnost da naš parlament donese odluku o referendumu - naveo je Vujanović.

On ne misli da bi jedna od opcija mogla da bude i izazivanje nemira u Crnoj Gori koji bi rezultirali referendumom.

foto: Beta
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.