Ristić oslobođen, Bogićević OSTAJE U PRITVORU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Espreso.co.rs

crna gora

Ristić oslobođen, Bogićević OSTAJE U PRITVORU! (FOTO)

U Višem sudu kažu da nisu postojali posebni razlozi za zadržavanje, tokom utvrđivanja da li postoji opasnost od bekstva, utvrđeno je da se merama zabrane može obezbediti njegovo prisustvo
Objavljeno: 19:47h

Viši sud u Beogradu uslovno je pustio na slobodu Nemanju Ristića, za kojim je Crna Gora raspisala poternicu zbog pokušaja terorističkog napada, uz obavezu da ne napušta Beograd. Drugi uhapšeni po poternici Crne Gore, Predrag Bogićević, ostaje u pritvoru.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je Nemanja Ristić potvrdio za N1, izrečena mu je obaveza javljanja posebnom odeljenju Višeg suda svakog ponedeljka. U sudu kažu da će mu, ukoliko to ne bude poštovao, izreći oštriju sankciju.

Za N1 u Višem sudu kažu da nisu postojali posebni razlozi za zadržavanje, tokom utvrđivanja da li postoji opasnost od bekstva, utvrđeno je da se merama zabrane može obezbediti njegovo prisustvo.

Ristić i Predrag Bogićević ranije danas su uhapšeni po poternici koju je za njima raspisala Crna Gora, zbog sumnje da su navodno učestvovali u pokušaju terorističkog napada na dan izbora u Crnoj Gori.

UHAPŠENI RISTIĆ I BOGIĆEVIĆ! Lišeni slobode po poternici Crne Gore!

foto: Facebook / Nemanja Ristić

Crnogorsko tužilaštvo raspisalo je početkom decembra prošle godine međunarodnu poternicu za dvojicom državljana Rusije i dvojicom državljana Srbije, osumnjičenih da su organizovali kriminalnu grupu koja je za izborni dan planirala upad u Skupštinu, hapšenje i likvidaciju tadašnjeg premijera Mila Đukanovića.

(Espreso.co.rs/n1info.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.