LAŽNI POLICAJAC POKRAO BOGA OCA: Uzeo pištolje vrednosti 27.500 evra, pogledajte snimak FILMSKE KRAĐE! (VIDEO)
Lažni policajac u krađi, Foto: Printscreen/Youtube/Avaztv

užas

LAŽNI POLICAJAC POKRAO BOGA OCA: Uzeo pištolje vrednosti 27.500 evra, pogledajte snimak FILMSKE KRAĐE! (VIDEO)

Istražioci su u blizini lica mesta pronašli nekoliko PVC vrećica sa zatvaračem, koje su poslane na veštačenje

Objavljeno:

Skoro mesec i po od razbojničkog pohoda koji se dogodio 5. januara u Čapljini, praktično, usred dana, kada su iz trgovine KM Trejd u Čapljini ukradeni pištolji različitih marki, istraga nije dala rezultate.

Iako je prvobitno rečeno da je ukradeno 25 pištolja, iz izvora bliskih istrazi je potvrđeno da je reč o 33 pištolja, čija vrednost iznosi 55.000 KM, piše Srpskainfo.

Prošle sedmice su pripadnici Federalne uprave policije na području Čapljine izveli akciju u okviru koje su vršeni pretresi imovine koju koriste tri osobe, i to zbog sumnje na izvršenje krivičnog dela nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija, ali poveznice sa ovim razbojništvom nije bilo.

Takođe, ni današnja akcija FUP na području Čapljine, uprkos spekulacijama, nije povezana s razbojništvom u KM Trejd.Podsetimo, 5. januara u 16.25 u ovu trgovinu je upao muškarac obučen u policijsku uniformu i maskiran, nakon čega je uposlenika B.B. (35), kojem je zapretio pištoljem polegao na pod, a potom ga je vezao lepljivom trakom.

Dok je uposlenik ležao na podu, razbojnik je u ruksak utrpao pištolje, koje je pokupio iz izložbenih vitrina, nakon čega se udaljio iz radnje pješice. Nedugo posle, uposlenik se uspeo osloboditi i alarmirati policiju.

Istražioci su u blizini lica mesta pronašli nekoliko PVC vrećica sa zatvaračem, koje su poslane na veštačenje. Takođe, s lica mesta su izuzeti i drugi tragovi, kako je to za Avaz potvrđeno u Tužilaštvu Hercegovačko-neretvanskog kantona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.