TUGA! Preminuo Memsudin Avdić
Ilustracija, Foto: Profimedia

U 52. GODINI ŽIVOTA

TUGA! Preminuo Memsudin Avdić

Memsudin Avdić rođen je 1970.godine u Zvorniku, a u svom rodnom mjestu koje je najviše volio danas se preselio na bolji svet

Objavljeno:

Danas je nakon teške i kratke bolesti preminuo Memsudin Avdić zvani Alaga u 52.godini života iz Đulića naselje Mahmutovići. Ova vest šokirala je i rastužila bošnjačku zajednicu u Zvorniku. Memsudin Avdić- Alaga nije bio politički aktivan, kao ni nosilac bilo kakve funkcije u Zvorniku, ali su svi Bošnjaci poznavali ovu vedru, nasmejanu i za akciju uvek spremnu osobu.

Svi će se sećati pozitivne energije koja je ovog mladog čoveka kroz celi život pratila, a sve u njegovom okruženju nesmejavala i razvedrila bez obzira u koliko lošem raspoloženju bili. Sve volonterske akcije koje su bile od opšteg interesa u naseljima doline reke Sapne, ali i šire, imale su Alagu kao učesnika, a koji je na svim akcijama što bi rekli njegovi saoborci “odrađivao” posao za dvojicu.

Na vest o teškom oboljenju Alage, aktivirali su svi koji su ga poznavali kako bi pomogli, ali je bolest prebrzo uzela maha i nije bilo vremena da se jedan mladi život spasi.

Memsudin Avdić rođen je 1970.godine u Zvorniku, a u svom rodnom mjestu koje je najviše volio danas se preselio na bolji svet.

Dženaza i poalednji ispraćaj biće najverovatnije u utorak pre podne-namaza u džamiji Đulići, a potom Dženaza i ukop na mezarju u Mahmutovićima.

(Espreso/zvornicki.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.