KOMŠIJE OTKRILE DETALJE SVIREPOG ZLOČINA: Rade sačekao bivšu suprugu na stepeništu zgrade, oboje IZDAHNULI tu!
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen

kozarska dubica

KOMŠIJE OTKRILE DETALJE SVIREPOG ZLOČINA: Rade sačekao bivšu suprugu na stepeništu zgrade, oboje IZDAHNULI tu!

Oni su vrlo brzo izdahnuli, a poziv ostalih, preplašenih stanara za pomoć policiji i Domu zdravlja, ništa nije mogao promeniti

Objavljeno:

Dok se policija i istražioci ne oglašavaju o okolnostima ubistva i samoubistva u takozvanoj socijalnoj zgradi u Ulici Mihajla Pupina jutros nešto pre šest časova u Kozarskoj Dubici, među meštanima se prepričava nekoliko verzija.

Prema jednoj, koja se najčešće pominje, a što su na ulici kazali sagovornici Srpskainfo, Rade Vujković (39) iz Jošika, udaljenog nekoliko kilometara, došao je u zgradu gde je poslednjih mesec dana živela njegova bivša supruga Tanja (35) sa troje dece.

On je, nezvanično, sačekao bivšu suprugu koja je krenula na posao na stepeništu zgrade i posle kraće rasprave, koju su potvrdili stanari, pucao iz vatrenog oružja usmrtivši Tanju, a odmah, na istom mestu, i sebe.

Oni su vrlo brzo izdahnuli, a poziv ostalih, preplašenih stanara za pomoć policiji i Domu zdravlja, ništa nije mogao promeniti.

Ovde se takođe mogu čuti tvrdnje da su u to vreme deca bila sa Tanjom u stanu, ali ni to nije pouzdana informacija.

Izvor Srpskainfo ranije je otkrio da je motiv ovog stravičnog zločina ljubomora.

Istovremeno, ispred porodične kuće u Jošiku, gde je Rade imao autoelektričarsku radionicu, nekoliko osoba je u crnini. U komšiluku, gotovo nigde nikoga, zatečeni i u neverici da ih je dvoje njihovih meštana zauvek napustilo.

(Espreso/SrpskaInfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.