Majka poginulog borca SKOČILA sa zgrade: Telo leži na asfaltu prekriveno ćebetom
Policija, Foto: Youtube printscreen

TRAGEDIJA

Majka poginulog borca SKOČILA sa zgrade: Telo leži na asfaltu prekriveno ćebetom

Policija je alarmirana nešto pre 6 časova, kada su prolaznici uočili telo žene na trotoaru

Objavljeno:

Telo 85-godišnje Milke M. (85), rano jutros pronađeno je ispred takozvane Boračke zgrade u Prnjavoru.

Pripadnici policijske stanice Prnjavor vrše uviđaj, a prve nezvanične informacije upućuju da je ova majka poginulog borca Vojske Republike Srpske život skončala skokom sa sprata zgrade u kojoj je živela.

Policija je alarmirana nešto pre 6 časova, kada su prolaznici uočili telo žene na trotoaru ispred Boračke zgrade. Usled pada na beton, najverovatnije sa drugog sprata, nije joj bilo spasa, što su i konstatovale ubrzo pristigle ekipe iz Policijske stanice i Doma zdravlja Prnjavor.

Na samoubilački skok navode i prva saznanja da je, navodno, stan žene zaključan iznutra, a da na njenom telu nije bilo obuće.

Kako “Novosti” saznaju, višečlana porodice ove žene je padom Drvara, sada u Federaciji BiH, izbegla u Prnjavor, gde je sa statusom „porodice poginulog“ dobila dvosoban stan.

– Neoženjeni sin Predrag (1970) je na drvarskom ratištu u januaru 1995. bio ranjen i zarobljen, da bi pet meseci kasnije bio razmenjen mrtav. Bio joj je to neprebolan udarac. Pre tri godine umro joj je suprug Nikola, pa je u stanu živela sa kćerkom, zetom i unukom. Bukvalno nema dana da svog Predraga nije spomenula i suzu prolila, a odlazak supruga je skroz skrhao. U toj svoj tuzi teško se i uz pomoć štapa kretala, vrlo retko izlazila iz stana, pa smo je retko i viđali – kažu šokirani i zlom sudbinom starice ganuti stanari Boračke zgrade.

Iz Policijske uprave Banjaluke su saopštili da je „o događaju obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka“.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.