NA POSAO, ODMAH! OBJAVLJEN VIDEO VUKANOVIĆA KAKO GALAMI U CENTRU TREBINJA: Zbog ovoga je priveden (VIDEO)
Nebojša Vukanović, Foto: Printscreen/Youtube

strašno!

NA POSAO, ODMAH! OBJAVLJEN VIDEO VUKANOVIĆA KAKO GALAMI U CENTRU TREBINJA: Zbog ovoga je priveden (VIDEO)

On je nakon tri sata od privođenja pušten iz PU Trebinje, dok je sav događaj zabeležio svojim mobilnim telefonom

Objavljeno:

Poslanik SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović pušten je na slobodu nakon što je bio priveden u Policijsku upravu Trebinje zbog narušavanja reda i mira u tom gradu.

On je nakon tri sata od privođenja pušten iz PU Trebinje, dok je sav događaj zabeležio svojim mobilnim telefonom. Kako se vidi na video snimcima privođenja, Vukanović je predhodno prišao stolu ispred hotela “beli platani”, gde su sedili predsednici osnovnog i okružnog suda Milan Bosić i Bojan Stević, nakon čega je počela rasprava.

Vukanović je sve snimao svojim mobilnim telefonom, čime je doveo u neprijatnu situaciju prisutne za stolom kojem je prišao, što se vidi i po izrazu njihovih lica, nakon što je Vukanović počeo da im se obraća.

Te prizore je zabeležila i ekipa Srpskainfo u ekskluzivnom snimku iz Trebinja.

– Sav se grad raspao od kriminala, sve su uništili – rekao je Vukanović, između ostalog, obraćajući se Bosiću i Steviću.

Policija nije odmah reagovala, pustila je Vukanovića da kaže šta ima, ali pazeći sve vreme na njegovo ponašanje, da bi ga na kraju priveli.

U trenutku provođenja Vukanović je i dalje nastavio da snima celu situaciju svojim mobilnim telefonom.

Podsećamo, Nebojša Vukanović je već prozivao predsednika Osnovnog suda Milana Bosića i predsednika Okružnog suda Bojana Stevića, optužujući ih često za kriminal i korupciju.

Bojan Stević, predsednik Okružnog suda u Trebinju, rekao je da ga je jutros oko sedam časova ispred Palate pravde verbalno napao i vređao poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Nebojša Vukanović.

Stević tvrdi da je Vukanović, osim njega, verbalno napao i glavnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Žarka Milića, prenosi Srpskainfo.

– Kasnije na pauzi, oko 10.30 časova, Vukanović je mene i predsednika Osnovnog suda Milana Bosića u gradu ponovo verbalno napao i vređao – rekao je Stević.

Naveo je da se na prvo upozorenje policije Vukanović oglušio i nastavio sa vređanjem.

– Nakon toga policija je reagovala i uhapsila ga – istakao je Stević.

Stević je potvrdio i da je glavni motiv napada Vukanovića na predstavnike pravosudnih institucija u Trebinju presude na, kako kaže, njegovu štetu.

Koliko je dramatično danas bilo u Trebinju pokazuje i okupljanje članova i simpazitera SDS i PDP ispred Policijske uprave Trebinje kako bi dali podršku Vukanoviću.

Podršku Vukanoviću pružili su i rukovodioci SDS, među kojima je bio i predsednik stranke Mirko Šarović.

Saopštenje iz policije

Policijski službenici Policijske stanice Trebinje su danas, oko 10.40 časova uhapsili osobu N.V. zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru Republike Srpske.

Navedena osoba je od jutros dva puta prijavljena zbog narušavanja javnog reda i mira.

Prva prijava je evidentirana oko 7.00 časova kada je osoba N.V. vređalo osobu B.S., predsednika Okružnog suda u Trebinju.

Druga prijava je evidentirana oko 10.30 časova kada je osoba N.V. prijavljena da snima osobe M.B. i B.S., predsednike Osnovnog i Okružnog suda u Trebinju, kao i da galami na Trgu slobode u Trebinju.

Osoba, je takođe, odbila da postupi po zakonito izdatom naređenju policijskih službenika prilikom hapšenja.

Bonus video:

03:01

ESPRESO ANKETA: Šta Beograd misli o Evroviziji i ovogodišnjem pobedniku!

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.