Srbi u Srebrenici, glasajte za zajedničkog srpskog kandidata! (VIDEO)
Foto: fotke

budimo jedinstveni

Srbi u Srebrenici, glasajte za zajedničkog srpskog kandidata! (VIDEO)

Srpska narodna partija pozvala je danas sve Srbe sa pravom glasa u Srebrenici da izađu na lokalne izbore i podrže zajedničkog kandidata srpskih partija Mladena Grujičića
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

To su poručili Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina i član predsedništva SNP i narodni poslanici Snežana Petrović i Ognjen Pantović koji su danas posetili Srebrenicu, navodi se u saopštenju Srpske narodne partije.

foto: fotke

- Opština Čajetina i Srpska narodna partija učinili su sve da pomognu što većem broju Srba koji imaju pravo glasa u Srebrenici, a žive na teritoriji Srbije, da dođu u Srebrenicu na dan izbora i glasaju. Pobeda srpskog kandidata na izborima u Srebrenici je garant da će Srebrenica ostati deo Republike Srpske i da će se dalje razvijati uz pomoć Srpske i Srbije - istakao je Stamatović.

On je poručio da su "Srbi oduvek živeli i živeće u Srebrenici i da je zato važno da na ovim istorijskim izborima u Srebrenici pobedi srpski kandidat".

Narodni poslanik i član predsedništva SNP Snežana Petrović izjavila je da je pobeda srpske liste na izborima u Srebrenici "garant očuvanja teritorijalnog integriteta Republike Srpske".

- Zajednički kandidat našeg naroda u Srebrenici je, kao i nedavni referendum, pravi primer kako Srbi mogu biti složni kada se brane nacionalni interesi.

Zato SNP poručuje da je Srebrenica deo Srpske, i to će i ostati. "Pozivam sve ljude u Srbiji koji imaju pravo glasa u Srebrenici da glasaju za zajedničkog kandidata, Mladena Grujičića, jer time čuvamo srpsku Srebrenicu i Republiku Srpsku", poručila je Petrovićeva.

Narodni poslanik Ognjen Pantović pozvao je na jedinstvo srpskog naroda sa obe strane Drine kako bi se sačuvali Republika Srpska i Srebrenica.

- Kao neko ko se rodio na ovim prostorima, i ko je preživeo ratna stradanja, tvrdim da su najveće zločine činili Naser Orić i njegovi vojnici koji su sistematski i divljački ubijali Srbe u ovom kraju. Umesto što danas nekažnjeno šetaju kao slobodni ljudi, oni moraju da odgovaraju za svoja zlodela nad srpskim narodom - rekao je Pantović, koji je ujedno i član predsedništva SNP.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.