Da li je to moguće? U Bosni petao nosi jaja!? (FOTO)

JOŠ DA KOKE ZAKUKURIČU

Da li je to moguće? U Bosni petao nosi jaja!? (FOTO)

Dok se prašina diže oko raznih protesta i ovaj pevac je rešio da skrene pažnju na sebe tako što je sneo jaje. kako se čini trenutno je popularniji od političara i protestovanja
Objavljeno: 19:51h

Kakav neobičan dan, kakav neobičan događaj. - Do pola dana je bio muško, a drugi deo dana žensko - rekao je Boljanović, koji dodaje da je petao ujutro vrlo nemiran i kokodače kao kokoška, a poslepodne kukuriče i šepuri se po dvorištu. On kaže da su za prvo petlovo jaje mislili da je od koke, iako je bilo neobičnog, duguljastog oblika. Pas je danima gledao samo u zid iz razloga koji slama srca (VIDEO)

Da pevac nije ‚‚pravo muško" Ranko i njegova supruga primetili su kada su videli da leže u kokošije gnezdo. - Videli smo da leže u jedno udubljenje u kokošinjcu. Kada bi legao udubljenje bi bilo prazno, a kada pevac ode ostane jaje- kaže Ranko i navodi da petao jaja ne nosi često, pa prođe i po 10-15 dana dok ne snese drugo.
Boljanovići kažu da jaja nemaju žumance, a prilikom kuvanja belanca budu normalna. - Ne konzumiramo ih u ishrani, dok se ne utvrdi o čemu je reč - kažu Boljanovići. Ranko ističe da njegov pevac živi moderan život i da ga koke ne interesuju mnogo, i da je već postao atrakcija za čitav grad, ali se nada da koke neće početi da kukuriču.
(Espreso.co.rs / Izvor: eskluziva.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.