MILJANA (33) NUDI ONE STVARI ZA DVA KLIKERA: Ceo Balkan priča o ovom OGLASU NA FEJSBUKU!
Ona je podigla celu Bosnu na noge, Foto: Facebook

strašno

MILJANA (33) NUDI ONE STVARI ZA DVA KLIKERA: Ceo Balkan priča o ovom OGLASU NA FEJSBUKU!

- Gde se kupuju ovi bonovi? Kad da kupim, javi. Imaš ekstra fotke. Šta dobijem ako kupim tri bona? Koliko imaš popunjenih termina - samo su neki od brojnih upita

Objavljeno:

- Svi zainteresovani za seks kod mene u stanu neka kupe dva kliker bona u vrijednosti po 20 maraka i jave se kako bismo stupili u kontakt. Samo ozbiljnima odgovaram na poruke - objavila je izvesna Miljana S. (33) društvenoj mreži Facebook, i izazvala ogromnu pažnju korisnika interneta u Bosni i Hercegovini.

Ova devojka iz Zenice javno, putem Facebook profila, nudi svoje telo za 40 konvertibilnih maraka. Oni koji žele zabavu s ovom ženom, u poruci joj moraju poslati dokaz o kupovini kliker bonova, a potom, kako ona navodi, sledi zabava, piše Avaz.

Da je dosta onih koji prate Miljanine objave, najbolje pokazuju komentari, ali i upiti za susret s njom, koji su javno napisani na njenom profilu. Mnogo je onih koji u komentaru napišu i svoj broj telefona.

- Gde se kupuju ovi bonovi? Kad da kupim, javi. Imaš ekstra fotke. Šta dobijem ako kupim tri bona? Koliko imaš popunjenih termina - samo su neki od brojnih upita.

Tragom ovog oglasa, novinari Avaza su kontaktirali Miljanu putem Facebooka. Ona je navela gde živi, koliko ima godina i šta nudi onome ko kupi dva kliker bona.

- Nudim seks. Kada kupiš bonove, javi se, a onda ćemo razmeniti brojeve i dogovoriti se. Kad si mislio? Mogu oko 17.30, a može i večeras – bila je njena ponuda.

Da nije reč o prevari, najbolje govori podatak da Miljana svoj profil vodi duže od godinu dana, a ne postoji nijedan komentar osoba koje su eventualno kupile kliker bonove, a nisu dobile obećanu uslugu.

Miljana poziva i žene koje žele zabavu da joj se obrate.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.