ZBOG DEVOJKE PALA KRV: Taksista Alen Hunjić (37) ubijen ispred crkve!
Foto: Facebook

strašno

ZBOG DEVOJKE PALA KRV: Taksista Alen Hunjić (37) ubijen ispred crkve!

Alen Hunjić (37), taksista firme "Oranž taksi" iz Čapljine, ubijen je hicem iz pištolja ispred crkve Svetog Franje Asiškog u centru Čapljine

Objavljeno:

Njemu je u glavu pucao sugrađanin Jakov Jeličić (37) koji se predao policiji. Kako je potvrđeno u MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona zločin se dogodio u noći između subote i nedelje. Ubica je na Hunjića pucao pored njegovog automobila i sačekao njihov dolazak. - Ubistvo se dogodilo noćas oko tri sata, kada je 37-godišnji J. J. iz Čapljine iz pištolja, ubio A. H. On se posle toga predao policiji - rekao je portparol MUP HNK Ljudevit Marić. Taksisti u Čapljini pričaju da se ubijeni Hunjić u pogrešno vreme našao na pogrešnom mestu i da je navodno pokušavao da smiri Jeličića, što je platio glavom.

- Jedan čovek je bio vezi sa ženom ubice zbog čega su se i sukobili. Hunjić je navodno pokušao da ih smiri i tako je nastradao - ispričao je kolega ubijenog taksiste. U gradu je kružila i priča da su Hunjić i Jeličić bili u vezi sa istom ženom, što niko nije mogao da potvrdi, a ni da demantuje. U firmi "Oranž taksi" kažu da je ubijeni Alen Hunjić godinama radio u toj firmi. Opisuju ga kao dobrog čoveka i taksistu, ali niko nije znao šta je motiv ubistva.

" Hunjić je živeo sam, nije se ženio i nema bliske rodbine", navode Hunjićeve kolege.

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.