DODIK PORUČIO MESIĆU: Umišljeni mirotvorac OPET NOSI USTAŠKO ODELO, koje navlači kad treba da NAPADA SRBE!
Foto: Fonet

treba preseći koridor?

DODIK PORUČIO MESIĆU: Umišljeni mirotvorac OPET NOSI USTAŠKO ODELO, koje navlači kad treba da NAPADA SRBE!

- Zato i mislim da je pri takvom stanju stvari racionalan dijalog o mogućem mirnom razlazu najbolje rešenje za sve u BiH - rekao je Dodik

Objavljeno:

UZBUNA ZBOG POVEĆANE RADIOAKTIVNOSTI U EVROPI: Iscureo opasni RUTENIJUM-106, sumnja se na akcident u ISTOČNOJ EVROPI!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da je "umišljeni mirotvorac Stjepan Mesić opet obukao ustaško odelo koje navlači po potrebi i samo kada treba da napada Srbe i Republiku Srpsku ili drži ustaške govore po Australiji".

Dodik je to rekao u odgovoru na Mesićevu izjavu "da bi odmah trebalo preseći koridor kad bi Republika Srpska pokušala da se otcepi i da bi to bilo gotovo za par sati", prenosi RTRS.

- Taj političar, koji je deo prošlosti u svakom smislu i koji je već dugi niz godina ostavljen na smetlištu istorije, u čijoj glavi očigledno vlada oluja, bi ponovo da ratuje i preseca koridore i priziva NATO - rekao je Dodik.

Prema rečima Dodika, pošto se BiH i u međunarodnim političkim krugovima sve više spominje "kao njen propali eksperiment", srpski narod, koji iznad svega ceni slobodu, jednostavno ne sme da dopusti da doživi potop u propaloj zajednici.

foto: Beta / Tomislav Pavlek

- Zato i mislim da je pri takvom stanju stvari racionalan dijalog o mogućem mirnom razlazu najbolje rešenje za sve u BiH - rekao je Dodik.

On je konstatovao da zagovornike ratne opcije, poput "jednog od grobara bivše Jugoslavije - Mesića", na svu sreću niko ništa i ne pita, niti bilo ko drži do njegovog mišljenja.

- A što se tiče Mesićevog istomišljenika Valentina Incka i njegovih snova, poručujem mu da ide u svoju zemlju i tamo sanja, jer ne znam šta će više ovde - zaključio je Dodik.

(Espreso.co.rs / Izvor: Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.