DOKLE OVO IDE? Morao na poligraf da DOKAŽE VERNOST STRANCI!
Foto: Stefan Jokić

nerealna priča

DOKLE OVO IDE? Morao na poligraf da DOKAŽE VERNOST STRANCI!

Vest za rubriku "verovali ili ne"!

Objavljeno:

Član Stranke demokratske akcije (SDA) i odbornik u Gradskom veću Grada Sarajeva Toni Vukadin morao je na poligrafu da dokazuje pripadnost stranci i da ne radi protiv nje.

On se podvrgnuo poligrafskom testiranju kako bi političkoj stranici čiji je član dokazao da ne radi protiv nje. Vukadin je naveo da je u proteklom periodu više puta unutar SDA bio lažno optužen da je svojim delovanjem naštetio stranci.

- Nakon što su lažne optužbe prevršile svaku meru, a nisam mogao ići i svakog pojedinačno uveravati u to da govorim istinu, odlučio sam da se podvrgnem poligrafu da se i sam uverim da to nije tako. Rezultati su naravno pokazali da su sve optužbe bile neistina - naveo je Vukadin.

TO JE NAŠE PRIRODNO PRAVO! Dodik najavio ujedinjenje sa Srbijom!

Kako je kazao, on se u SDA učlanio u vreme kada se bežalo od SDA, kada je SDA bila u dubokoj opoziciji, bez ikakvog interesa, a radi Alije Izetbegovića.

- Danas gledam kako na pozicije bivaju postavljani ljudi koji su bili na listama drugih stranaka i "juče" su došli u SDA, borio sam se za ideju SDA kao konzervativne stranke koja se bori za celovitu Bosnu i Hercegovinu kao moju domovinu. Sigurno je da me sve ovo što se desilo promenilo i u dobroj meri promenilo neka razmišljanja, ali uvek ću se zalagati za kvalitetne projekte koji će koristiti našem društvu i za koje ću moći staviti obraz - poručio je Vukadin.

On je zaključio da mu je žao što je morao da ode na poligraf, ali da mu je bilo bitno da ostane neokaljanog obraza.

- A to je u našoj politici, čini mi se, najteže. Bilo bi dobro da svi političari urade isto pa da vidimo svi ko nas zastupa - kazao je Vukadin.

(Espreso.co.rs / avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.