DROGIRALI DEVOJKU PA JE SNIMALI DOK MASTURBIRA! Video koji kruži društvenim mrežama šokirao javnost!
Foto: Printscreen / Facebook

strahota!

DROGIRALI DEVOJKU PA JE SNIMALI DOK MASTURBIRA! Video koji kruži društvenim mrežama šokirao javnost!

Nakon pojave ovog šokantnog snimka, službenici Policijske stanice Tešanj uhapsili su jednu osobu.

Objavljeno:

Video koji se munjevitom brzinom proširio društvenom mrežom Fejsbuk, a u kojem devojka obnažena leži na ulici i samozadovoljava se, dok je nekoliko muškaraca i devojaka snima mobilnim telefonima i podstiču da to nastavi raditi, šokirao je one koji su ga pogledali i izazvao lavinu komentara.

Ovaj skandalozni događaj desio se u noći sa 2. na 3. septembar na parkingu ispred kluba „Arena“ u Jelahu kod Tešnja.

Devojka je s društvom prethodno bila u provodu u tom klubu, a po izlasku se bacila na pod i počela samozadovoljavati, u vidno pijanom stanju.

Kako nezvanično saznaje Dnevni avaz, bila je i drogirana!

NIŠTA BEZ ĆEVAPA I LUKA: Način na koji Bosanac izjavljuje ljubav je za plakanje od smeha, ali da li će se ženama svideti? (FOTO)

Nakon pojave ovog šokantnog snimka, službenici Policijske stanice Tešanj uhapsili su jednu osobu.

foto: Pixabay

To je potvrdila i Aldina Ahmić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

- Odmah nakon saznanja o spornom videu, policijski službenici su reagovali. Uhapšena je jedna osoba. Ta osoba trenutno se nalazi u službenim prostorijama, nad njom je provedena kriminalistička obrada i sumnjiči se da je napravila ovaj video-snimak. Osim toga, obavljeni su razgovori s više drugih lica, svjedoka samog događaja. Mogu još dodati da se intenzivno radi na dokumentovanju ovog događaja – kazala je Ahmićeva za Dnevni avaz.

Avaz saznaje, uhapšen je A. A. rođen 1995. godine, iz Tešnja.

- Znam za tu priču. Sve se desilo na parkingu našeg kluba, a ne u letnjoj bašti, kako su pojedini mediji preneli. Dolazila je i policija, uzimali su izjave, vratili su i snimke s našeg videonadzora. Čuo sam da je jevojka tu noć odvezena u Hitnu, ne znam ko ju je odvezao – kazao je sagovornik iz „Arene“.

Na snimku se čuju glasovi nekoliko osoba.

- Raširi noge, biće ti još bolje! Je li ti dobro – dobacivali su joj muškarci. U jednom momentu čuje se i ženski glas te nesrećna devojka kako govori muškarcu koji je snima da „okrene svetlo“.

foto: Pixabay.com

Veselo društvo

Jedan od sagovornika Avaza, koji živi u Jelahu i koji je te noći bio u ovom ugostiteljskom objektu, tvrdi da su devojku s parkinga pokupila dvojica mladića i odvezla je na Rastoke, odnosno na plato pored reke Usore.

- Primetili smo „veselo društvo“ u lokalu. Bili su, onako, pomalo raskalašni. Tek kada sam pogledao video, setio sam se i te devojke. Ovdje u Jelahu svi pričaju da je devojka drogirana, jer ko bi normalan to radio i pustio da ga snimaju. Ima i priča da je posle silovana – kaže ovaj meštanin, piše avaz.

„Gde je Artuka“

Na snimku se čuje muški glas koji izgovara: „Gde je Artuka?“ Artuka je verovatno nadimak jednog od aktera ovog događaja, što je i policiji poslužilo za evidentiranje i pronalazak učesnika ovog događaja.

(Espreso.co.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.