UBITAČNA SAŠKA: Ovo je fatalna crnka koja je zavela sveštenika i uzela mu 125.000 evra! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/Saška Kovačević

ojadila ga

UBITAČNA SAŠKA: Ovo je fatalna crnka koja je zavela sveštenika i uzela mu 125.000 evra! (FOTO)

Katoličku crkvu u BiH potresa porno skandal, nakon što su tri osobe uhapšene i pritvorene zbog sumnje da su seks snimcima ucenjivale sveštenika

Objavljeno:

Od I. K. iz Modriče, počinioci su izvukli oko 250.000 konvertibilnih maraka u zamenu za neobjavljivanje eksplicitnih videa, piše faktor.ba.

Kako pišu Novosti.rs, za ucenu su osumnjičeni Aleksandar Vasiljević (27), njegova devojka Saška Kovačević iz Doboja i Milo Joksimović iz Modriče.

- Tereti ih za ucenu, odnosno da su od katoličkog sveštenika I. K. naplatili oko 250.000 maraka da ne objave snimke na kojima se vidi da je prekršio celibat i stupao u seksualne odnose sa ženama. Radi se o najmanje tri snimka s dve različite žene, koje su, po svemu sudeći, snimili osumnjičeni - rekao je izvor blizak istrazi.

I. K. je je fatalnu crnku upoznao kao maloletnicu. Sprijateljili su se, a ona je od njega pozajmila oko 7000 maraka. Već tada mu je predlagala da stupe u ljubavnu vezu, što je on odbio. U međuvremenu ju je navodno pokušavao izbaviti iz lošeg društva, da bi mu ona, kada je napunila 20 godina, rekla da ga voli i da želi imati intimne odnose s njim. Iako se opirao, s njom se ipak sastao u župnoj kući u kojoj je tada stanovao. Pili su alkohol, a ona je nastavila da navaljuje, pa su na kraju otišli u spavaću sobu. Saška mu je stavila fantomku na glavu, a onda je usledio seks.

Mesec dana kasnije saznao je da je to bila druga devojka, a da je Saška sve snimala u nameri da ga ucenjuju i izvlači novac od njega. Saška je prvo tražila oko 30.000 maraka od njega, ali je on to odbio znajući da mu se na snimku ne vidi lice.

Tri meseca kasnije Sašku je sreo u restoranu u Gradačcu i za susednim stolom mu je pokazala devojku i rekla da je s njom imao odnos. Upoznali su se, razmenili brojeve, i posle tri dana devojka je došla u njegov župni ured na piće.

Pili su misno vino i I. K. tvrdi da se posle jedne čaše osećao drogirano. Devojka je to iskoristila i imala seks sa njim, da bi ga ujutro pozvala i tražila od njega oko 100.000 maraka kako ne bi objavila snimak.

Saška ga je u maju 2016. godine molila da joj oprosti, govorila je da će mu vratiti novac, da ga voli i da želi da se uda za njega. Tražio je od nje da ga ostavi na miru, ali je ona počela da naručuje skupocene stvari na njegovu adresu i govorila mu da to mora platiti ili će imati problema.

Priznala mu je i da je u vezi s Vasiljevićem, pa su ga njih dvoje počeli zajedno da ga ucenjuju. Ucene i pretnje su se nastavile sledećih meseci, a kada to više nije mogao da podnese, sveštenik se obratio policiji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.