ZBOG STRAVIČNIH OPTUŽBI GORI FEJSBUK: Dečak koji nije jeo tri dana rasplakao je region, ali priča iz Bosne IMA OBRT!
Foto: Youtube printscreen

šta je istina?!

ZBOG STRAVIČNIH OPTUŽBI GORI FEJSBUK: Dečak koji nije jeo tri dana rasplakao je region, ali priča iz Bosne IMA OBRT!

Društvene mreže preplavljene su upozorenjima i negativnim komentarima

Objavljeno:

Tužna priča o porodici Fatić iz Zenice, koja je odjeknula regionom polako poprima potpuno drugačiji obrt.

Naime, nakon što je emitovana emisija o teškoj sudbini samohrane majke Azre i njena dva sina, a koja je mnoge naterala na suze, društvene mreže preplavljene su upozorenjima i negativnim komentarima, prenosi Dnevni avaz.

Podsetimo, dečak Alen jecao je u kameru televizije tvrdeći, što će kasnije potvrditi i njegova majka Azra, da nije jeo dva dana te da je njegova majka na postelji jer joj je dijagnostifikovano maligno obolenje na čak tri mesta.

Pišu apele

Odmah nakon emitovanja emisije, društvene mreže preplavljene su upozorenjima. I dugogodišnja humanitarka Azra Velagić-Macić iz Sarajeva tvrdi da se radi o prevari. Kaže, o ovom slučaju odlučila je govoriti javno da bi se zaustavili prevaranti.

- Masa je ljudi koji gladuju u tišini, nemaju ni telefon, a ne i internet. Stide se svoje neimaštine, dok ovi po celi dan sede i pišu apele svima - tvrdi Velagić-Macić.

Kaže da je porodicu Fatić posjećivala njihova volonterka, nosila joj namirnice i pomagala. Dok je Azra tvrdila da je samohrana majka, njihova volonterka zatekla je muškarca u kući.

- Jedne prilike naša volonterka videla je muškarca u kući Fatića. Od njihovih komšija saznajemo da joj je to muž koji je uvek tu i za kojeg ona kaže da je umro pre četiri ili pet meseci - priča ona.

Ostatak priče čitajte na Avaz.ba.

(Espreso.co.rs / Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.