MISTERIOZNE TAČKE POJAVILE SE PO JEZERIMA! Niko ne zna šta je ovo, a cela zemlja bruji o njima!
Foto: Biljana Volarevic / Facebook

šta je ovo?

MISTERIOZNE TAČKE POJAVILE SE PO JEZERIMA! Niko ne zna šta je ovo, a cela zemlja bruji o njima!

Još uvek nije poznato o kakvim je mrljama reč

Objavljeno:

Federalna uprava civilne zaštite jutros je obaveštena da se na području Opštine Konjic na jednom delu Jablaničkog jezera, nalaze nepoznate i velike mrlje.

PRAKTIČAN ČOVEK, NEMA ŠTA! BOSANAC nudi 25.000 evra onome ko mu nađe ŽENU, a ovo su uslovi koje ona mora da ispunjava! (VIDEO)

Ekipe su uskoro izašle na teren, obaveštena je policija koja je načinila zapisnik. Još uvek nije poznato o kakvim je mrljama reč, a kako je za N1 kazala Majda Kovač, portparol Federalne uprave civilne zaštite, sumnja se da je reč o naftnim mrljama.

- Čula sam se s kolegama iz Civilne zaštita Hercegovačko-neretvanskog kantona i Civilne zaštite opštine Konjic. Nama je jutros jedan građanin koji tamo živi prijavio da se na lokaciji Čelebića nalaze neke mrlje u Jablaničkom jezeru. Uputili smo poziv našoj Civilnoj zaštiti u Opštini Konjic, pomoćnik načelnika je izašao na teren i pozvao policiju. Policija je ustanovila da se verovatno radi o naftnim mrljama. Oni su potom pozvali sanitarnu inspekciju koja će u naredna dva-tri dana napraviti analizu i u skladu s tim provesti potrebnu proceduru - kazala je ona.

Naglasila je da se može samo pretpostaviti o kakvim je mrljama reč i da će sve informacije biti poznate nakon što bude okončana analiza vode.

- Sumnja se da je u pitanju naftna mrlja. Moguće je da se radi o mrljama koje se pojavljuju svake godine, ali bez analize uzoraka, radi se samo insinuacijama - dodala je ona, piše N1.

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.