Snajperom sam ubio Srpkinju na Vracama dok je prala šerpe! Bosanski specijalac SA ZADOVOLJSTVOM priznao zločin!
Foto: BNN.BA

jeziva ispovest

Snajperom sam ubio Srpkinju na Vracama dok je prala šerpe! Bosanski specijalac SA ZADOVOLJSTVOM priznao zločin!

Do danas nijedan organ pravosuđa u Bosni i Hercegovini nikada nije uhapsio ili optužio Šošića i pored nekoliko izjava koji ga direktno povezuju sa najsvirepijim ubistvima

Objavljeno: 14:01h

Bivši pripadnik MUP Republike BiH i zloglasne jedinice za likvidacije "Ševa", Dragan Šošić, detaljno je u svom izveštaju opisao kako je snajperom ubio Srpkinju u srpskom naselju Vraca u Sarajevu.

Šošić se, u svom službenom izveštaju hvalio da je ubio ženu koja je prala sudove pred školom na Vracama, naselju koje je tokom rata bilo pod kontrolom Vojske RS. Ovo je treći slučaj da se Šošić direktno dovodi u vezu sa najgnusijim ubistvima.

- Bio sam na osmatranju sa Mašinskog fakulteta. Imao sam dva pucanja. Od toga jedan uspešan, kada sam pogodio ženu ispred škole MUP-a na Vracama, koja je prala šerpe i bila meni okrenuta leđima - stoji između ostalog u izveštaju Šošića.

NIJE KOLINDA JEDINA! Gradonačelnik Mostara: Ništa sporno u vezi Tompsona i njegovog koncerta

Izjavu o ovoj Šošićevoj likvidaciji dao je B.Š. inače radnik MUP-a RBiH, prenosi portal BNN.ba. Na ovu njegove izjave službene agencije i organi u BiH nikada nisu reagovali.

Bivši agent SDB-a, Edin Garaplija, izjavio je da je dobio priznanje i saznanja kako je upravo Šošić likvidirao Admiru Ismić i Boška Brkića, poznate kao sarajevski par Romeo i Julija, o kojima je Anđelina Džoli snimila film, ali je ubistvo pripisano Srbima. Takođe Šošić je na listi osumnjičenih za pokušaj ubistva generala a Sefera Halilovića prilikom kojeg su ubijeni njegova žena i njen brat.

Do danas nijedan organ pravosuđa u Bosni i Hercegovini nikada nije uhapsio ili optužio Šošića i pored nekoliko izjava koji ga direktno povezuju sa najsvirepijim ubistvima. Šošić je i dalje šef osiguranja Centralne banke Bosne i Hercegovine.

(Espreso.co.rs / Bnn.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.