OVA ZELENA OAZA SE NALAZI NA SAMO 3 SATA OD BEOGRADA: Priroda je neverovatna, imaćete osećaj kao da ste u džungli
Vodopad Kravica, Foto: Printscreen/Youtube/dron ba

TURIZAM

OVA ZELENA OAZA SE NALAZI NA SAMO 3 SATA OD BEOGRADA: Priroda je neverovatna, imaćete osećaj kao da ste u džungli

Do samog vodopada vodi popločano stepenište

Objavljeno:

Još jedna oaza zelenila i nestvarna priroda čeka vas na samo tri sata vožnje od Beograda. Zavirite na skriveno mesto koje krase prelepi vodopadi – otkrijte vodopade Kravica.

Visoki do 30 metara i širine 150 metara, ovi vodopadi više čine da se osećate kao da ste negde u džunglama Amazona nego u Hercegovini.

Vodopad Kravice, nadomak Ljubuškog u Hercegovini, omiljeno je lokalno kupališe i izletište, a njega svakodnevno posećuju brojni turisti iz svih krajeva sveta.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/dron ba

Teško je reći da li je ovaj dragulj lepši kada ga pogledate prilazeći mu s gornje strane dok njegovu punu lepotu još skriva zelenilo kojim je okružen ili kada se niz stepenice spustite u njegovo podnožje.

Do samog vodopada vodi popločano stepenište, a usput ćete moći da uživate u mediteranskom rastinju poput grmova nara kroz čije se narandžaste cvetove ukazuju mlazovi kristalno čiste vode.

Super je što izlet na Kravicama možete da upotpunite obilaskom takođe prelepog vodopada Koćuša koji se nalazi nešto uzvodnije.

Pored toga, možete da se uputite i do neobičnih slapova koje pravi reka Buna u svom ušću u Neretvu.

Bonus video:

02:56

TURIZAM I BEZBEDNOST - Seničić i Karan o putovanjima u ratom zahvaćeni Bliski Istok POSTOJI JEDNO PRAVILO: OČEKUJ NEOČEKIVANO

(Espreso / City Magazine / Ivona Dubičanin / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.