OTKRIVENO KO JE MUŠKARAC KOJI JE PUCAO U DEVOJKU NA BAŠČARŠIJI: Ima debeo dosije (VIDEO)
Policija / ilustracija, Foto: Youtube printscreen

PUCNJAVA U SARAJEVU

OTKRIVENO KO JE MUŠKARAC KOJI JE PUCAO U DEVOJKU NA BAŠČARŠIJI: Ima debeo dosije (VIDEO)

Njega su uhapsili pripadnici PU Stari Grad, dok je devojka E. Ć. prevezena u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS)

Objavljeno:

Na Baščaršiji je danas došlo do pucnjave u kojoj je 30-godišnji muškarac ranio 23-godišnju devojku.

Reč o Harunu O. (30) koji je ranio devojku u predelu desne potkolenice, piše Avaz.

Devojka prevezena u KCUS

Njega su uhapsili pripadnici PU Stari Grad, dok je devojka E. Ć. prevezena u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS), prenosi Srpskainfo.

O. je od ranije poznat organima gonjenja. On je u septembru 2019. godine pritvoren, a godinu posle i osuđen u Kantonalnom sudu u Sarajevu jer je zajedno sa Samirom Uzunovićem i Admirom Duvnjakom naoružan i maskiran upao u kuću u starom delu Sarajeva.

Samir Uzunović i Admir Duvnjak i on su osuđeni na ukupno šest godina i mesec zatvora zbog razbojništva.

o. je proglašen krivim i zbog nedozvoljenog držanja oružja. Presuda im je izrečena na osnovu sporazuma o priznanju krivice koji je optužena trojka sklopila sa sarajevskim Tužilaštvom.

Osuđen na dve godine i mesec zatvora

Pojedinačno, Osivčić je osuđen na dve godine i mesec zatvora, dok su Uzunović i Duvnjak dobili po dve godine. Razbojnička trojka je optužena zbog razbojništva u Starom Gradu u Sarajevu i to jer su u septembru 2019. godine maskirani upali u kuću u Ulici Sumbul-česma u Sarajevu, gde su uz pretnju vatrenim oružjem opljačkali vlasnika kuće Sakiba B.

Uz pretnju vatrenim oružjem, odneli su novac, LCD televizor, mobilni telefon, kao i prehrambene artikle, nakon čega su pobegli. Prilikom pretresa Osivčićeve kuće policija je tada pronašla pištolj nepoznate marke, kalibra 7.62 mm, dok je kod Uzunovića pronađen mobilni telefon koji su ukrali od Sakiba B.

Bonus video:

00:22

Pucnjava u kafani u Skadarliji

(Espreso/Avaz/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.