"OVO JE SRAMOTA! PREOSTAKE ILI DA KRADEMO ILI DA SE VRATIMO...": Bosanac ŠOKIRAN CENAMA MESA u Nemačkoj (VIDEO)
Meso, Foto: Emilija Jovanović

NAMIRNICE SVE SKUPLJE

"OVO JE SRAMOTA! PREOSTAKE ILI DA KRADEMO ILI DA SE VRATIMO...": Bosanac ŠOKIRAN CENAMA MESA u Nemačkoj (VIDEO)

Na TikToku osvanuo je još jedan video gde je korisnik snimio cene proizvoda u ovoj zemlji, iskazujući vidno negodovanje zbog sve skupljih namirnica

Objavljeno:

Hrana je svuda u svetu poskupela, trend poskupljenja nije zaobišao nijednu evropsku zemlju, pa tako ni Nemačku. Cene mesa su naročito otišle u nebesa, pa za kilogram jagnjetine treba izdvojiti oko 5.000 dinara, a za piletinu oko 3.000 dinara.

Na TikToku osvanuo je još jedan video gde je korisnik snimio cene proizvoda u ovoj zemlji, iskazujući vidno negodovanje zbog sve skupljih namirnica.

- Evo da vidite, ljudi, cene mesa u Nemačkoj. Pogledajte ovo, 36 evra kilogram mesa, 12 evra 300 grama. Je l' ovo moguće koliko je poskupelo? Juče je bilo 29, danas 36. Kilogram jagnjetine 46 evra. Ovaj komadić može za zube da stane, a košta osam evra 180 grama. Juče bilo 35, danas 46, ljudi moji, ovo više ne može da se trpi. Kako ja sad sebi da kupim komad mesa ovde, a imam 1.900 evra platu? Stan 1.300 sa komunalijama, šta da jedem? - rekao je on.

@hame_95

Bosanac se žali da gladuje u Njemačkoj.

♬ original sound - Hame.95

- Juče je bila 15, danas 24 evra kilogram, a 300 grama je 7,95. Ne mogu više ni piletinu da jedem. Nama ovde preostaje ili da krademo ili da se vratimo u Bosnu. Cene otišle deset puta, a plate nam iste. Ovo je sramota! Mi gladujemo ovde - zaključuje Bosanac.

Bonus video:

01:57

OVAKO IZGLEDA PROCES PROIZVODNJE MESA IZ ŠTAMPAČA! Stručnjaci: Hrana će se proizvoditi posebno za decu, bolesne, alergične...

(Espreso/ Blic/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.