PROGOVORILA MAHIRA KOJU JE CEO BALKAN LINČOVAO: Evo kako IZGLEDA muškarac za kog se UDALA NAKON SMRTI MUŽA (FOTO)
Mahira Ahmiš, Foto: PrintScreen/ Instagram/ Mahira Ahmiš?

OTKLA JE SVE

PROGOVORILA MAHIRA KOJU JE CEO BALKAN LINČOVAO: Evo kako IZGLEDA muškarac za kog se UDALA NAKON SMRTI MUŽA (FOTO)

Sada je Mahira progovorila o svemu što se izdešavalo nakon što se po drugi put udala i koliko je bole loši komentari

Objavljeno:

Mahira je postala je poznata javnosti kroz svoju inspirativnu priču o ljubavi i brizi prema svom suprugu Esedu, koji je godinama patio od multiple skleroze. Njihova priča postala je simbol snage i ljubavi, inspirišući mnoge ljude širom regiona.

Mahira je do te mere bila požrtvovana da ga je u jednom trenutku nosila na leđima i vodila ga uz stepenice bez ičije pomoći, ali je uprkos svemu nakon njegove smrti postala meta zluradih komentara jer je pronašla novu ljubav i udala se.

Sada je Mahira progovorila o svemu što se izdešavalo nakon što se po drugi put udala i koliko je bole loši komentari.

Ne gledaj sta ti je neko rekao, nego ko

- Verujte da ja većinu komentara nisam ni videla s obzirom da ih je bilo mnogo. Neke sam pročitala, a neke ne. Poneke su mi slali, al verujte da mene to ne dotiče nit je doticalo. Ja vrlo dobro znam ko sam, šta sam, tako da od nekih nebitnih nesretnih ljudi ne mogu me komentari ni pogoditi. Ne kaže se džaba: “Ne gledaj šta ti je rekao, nego ko”. Svako normalan je poželio sve najbolje i sreću ovi ostali su samo ostali – kazala je za portal “Azra.ba”.

Novu ljubav upoznala na društvenim mrežama

Azra je otkrila i da je svog sadašnjeg supruga upoznala na društvenim mrežama i tako se iznenada rodila velika ljubav.

- Upoznali smo se putem društvenih mreža. Lajkovao mi je nešto, naravno ušla sam na profil i videla da se radi o naizgled finom momku. Počeli smo pisati onako ništa specijalno sve dok nisam radila jednu humanitarnu akciju. Naime jednog dečaka sam trebala iznenaditi dresom sa njegovom imenom i pitala sam na storiju da li zna neko gde se može ime napisati. Tako se javio Saladin i hteo da on donese dres. Bila sam sa drugaricama na ifaru kad je dobio dres u istom hotelu gde nam je bila svadba. Čekao je ispred, izašla sam i bukvalno otela dres. Posle mi je momak napisao jel sve uredu?! Jer sam zaista samo uzela. Drugarice su bile u čudu jer im je bilo smešno. Od tada smo počeli intezivnije pisati i eto čini mi se da je sve bilo kao šala i na kraju brak.

Bonus video:

05:25

DA LI STE ZNALI DA JE ZA DUGOROČAN BRAK KLJUČNA SAMO JEDNA STVAR? Poznati par otkriva za Kurir: Ovo je univerzalno PRIMENJIVO

(Espreso/ Zena.blic/ Azra.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.