"NE SMEM DA IZAĐEM IZ KUĆE": Otac osumnjičenog tinejdžera POTRESEN i u SUZAMA o sinu je mogao samo OVO da kaže
D.L., Foto: Printscreen/ Facebook

ubistvo

"NE SMEM DA IZAĐEM IZ KUĆE": Otac osumnjičenog tinejdžera POTRESEN i u SUZAMA o sinu je mogao samo OVO da kaže

Oglasio se otac osumnjičenog za ubistvo u Doboju

Objavljeno: 09:26h

D.L. (19), koji se sumnjiči da je sa A.K. (32) ubio njenog supruga Sašu K. u Doboju, najmlađi je u porodici sa četvoro dece, piše Telegraf.rs

Otac osumnjičenog tinejdžera, vidno potresen i u suzama, molio je da ne snimaju ni njega ni kuću. Ne želi ni ime da mu se pomene i ne zna kako da prihvati zlo koje se nadvilo nad njegovom porodicom.

- Ja sam u šoku! Ne znam šta se dogodilo, kako se dogodilo, ništa mi nije jasno - govori očiju punih suza, premeštajući se sa noge na nogu, odmahujući glavom.

Navodi da D.L. nije bio kod kuće kad je policija došla.

D.L.
D.L.foto: Printscreen/ Facebook

- To veče kad nam je došla policija na kuću D. nije bio tu. Rekli su mi da ga traže, ali ne i zašto. Pozvao sam ga i rekao sam mu da ga policija traži i da se odmah javi da vidi šta je - priča otac i dodaje da nije ni slutio da njegovog sina polici traži zbog ubistva.

Zna za šta se sve tereti njegov sin. Pokušava da shvati kako je tako nešto moglo da se dogodi. Vidno potresen govori i da je težak dijabetičar i da ne zna kako će da preživi i kako će da opstane u kraju nakon svega ovoga.

- Ne smem iz kuće da izađem i da siđem do Doboja… Hteo sam da idem da izjavim saučešće, ali mi nije dobro. D. mi je najmlađe dete. Imam još tri ćerke - govori u suzama otac osumnjičenog tinejdžera.

Tvrdi da mu je u životu sve dao i da je i sam D.L. dobro zarađivao. Navodi da priče da je Saša ubijen iz koristoljublja ne piju vodu.

- Mali je radio u Sloveniji, radio je u Nemačkoj, imao je odlične pare. Došao je pre nekih deset dana iz Nemačke, radio je kao varilac i monter, imao je satnicu 100 evra... Ovo nije nikako moglo biti zbog para. Ta ga je sigurno smotala - govori plačnim glasom otac osumnjičenog tinejdžera.

Ponavlja u dahu da je D.L. dobro dete i da je uvek bio vredan i radan.

Za nekoliko minuta, koliko je razgovarao sa novinarima, bio je na ivici da počne da jeca. Premeštao se sa noge na nogu.

- Kako da odem da im izjavim saučešće? Kako? Više ne smem ni u selo da idem, a kamoli u Doboj... Dođe mi da sve prodam i odem bilo gde - kaže otac D.L. dok odmahuje glavom suznih očiju.

Saša K, podsetimo, ubijen je 30. januara.

Njegovo telo pronađeno je u utorak poslepodne u šumi u blizini izletišta Preslica. Ruke i noge su mu bile vezane, a oči i usta zalepljeni selotejp trakom.

Saša je prema informacijama iz istrage izvučen nešto iza ponoći iz svog kreveta. Veruje se da je njegova supruga A.K. sa D.L. kobne noći upala u sobu gde je spavao i da su ga udarali nakon čega su ga vezali i spakovali u gepek iznajmljenog automobila, a potom su sa dva vozila otišli u šumu.

Tamo mu je, kako se sumnja, A.K. zadala tri uboda nožem ispod rebara nakon čega je Saša preminuo. Čekaju se nalazi obdukcije, ali i toksikološki nalazi pošto se sumnja da je Saša izvesno vreme bio "omamljivan" tako što su mu stavljani lekovi u piće.

Bonus video:

02:32

Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

(Espreso/Telegraf.rs/Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.