SAŠU IZVUKLI IZ KREVETA, VEZALI ZA DRVO, PA IZBOLI: Jezivi detalji svirepog UBISTVA u komšiluku, evo ko je UHAPŠEN
Saša K., Foto: Printscreen/Facebook

HOROR U DOBOJU

SAŠU IZVUKLI IZ KREVETA, VEZALI ZA DRVO, PA IZBOLI: Jezivi detalji svirepog UBISTVA u komšiluku, evo ko je UHAPŠEN

Sašino telo pronađeno je vezano za drvo, a usta i oči bili su mu oblepljeni selotejp trakom

Objavljeno: 10:52h

Predstavnici PU Doboj održaće danas vanrednu konferenciju povodom ubistva Saše K. iz tog grada, koji je brutalno ubijen nožem u šumi nedaleko od izletišta Preslica.

Sašino telo pronađeno je vezano za drvo, a usta i oči bili su mu oblepljeni selotejp trakom. Za ubistvo se, kako nezvanično saznaje ATV, sumnjiči njegova supruga A.K. i muškarac za kojeg se pretpostavlja da je njen ljubavnik.

Sumnja se da je motiv zločina ljubomora.

Prema nezvaničnim informacijama istraga je počela nakon što je Saša K. pod nepoznatim okolnostima "nestao" iz kuće. Potom je u kući pronađen trag krvi, te je hitno pokrenuta istraga.

Ubrzo je pronađeno telo i sumnja se da je Saša napadnut na spavanju, odnosno da su ga napadači tvrdim predmetom udarili i onesvestili. Potom su ga vezali, strpali u automobil i odvezli u šumu gde je brutalno ubijen.

Ubijeni Saša
Ubijeni Sašafoto: Printscreen/ Facebook

Zajedno s njim izgubio se trag i njegovoj supruzi i ispostavilo se da je pobegla u Banjaluku, gde je i uhapšena nakon što je policija locirala njen automobil.

Operativnim radom je utvrđeno da su osumnjičeni tokom dana iznajmili auto u Doboju, koji je takođe pronađen. Veruje se da je u tom vozilu žrtva odvezena na Preslicu. Nakon toga su promenili vozilo.

"Muškarac i žena su uhapšeni zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa ovim svirepim ubistvom. U toku je njihova kriminalistička obrada", saopštili su iz policije.

Saša je, kako pričaju Dobojlije, poznat kao trgovac automobilima koji se bavio i iznajmljivanjem vozila. U mladosti je dolazio u sukob sa zakonom zbog šverca.

Bonus video:

01:10

KO SU PROFLAJERI I DA LI MOGU SPREČITI UBISTVO?

(Espreso/ Telegraf/ I.N./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.