MALOLETNICI MALTRETIRALI ŠTENE, REGION NA NOGAMA ZBOG UZNEMIRUJUĆEG SNIMKA: Jezivo je šta rade JADNOJ KUCI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Klix.ba

UŽAS!

MALOLETNICI MALTRETIRALI ŠTENE, REGION NA NOGAMA ZBOG UZNEMIRUJUĆEG SNIMKA: Jezivo je šta rade JADNOJ KUCI (VIDEO)

Sve vreme dečaci se smeju dok maltretiraju nedužnu životinju

Objavljeno:

Snimak na kojem jedan dečak maltretira psa na Bjelašnici tako što mu u usta na silu stavlja opasni duvanski proizvod snus, a drugi sve snima, došao je u javnost i uznemirio brojne građane.

Na snimku se vidi kako dečak u jednom apartmanu na Bjelašnici na silu stavlja snus psu u usta, a na kraju je prikazana i fotografija na kojoj se može videti kako je pas povratio. Sve vreme dečaci se smeju dok maltretiraju nedužnu životinju.

Ovim povodom oglasilo se Udruženje za zaštitu životinja "Panter" iz kojeg kažu da su prikupili sve potrebne informacije o ovom slučaju i da su u pitanju 12-godišnjaci.

"Prikupili smo sve potrebne informacije vezano za zlostavljanje psa na Bjelašnici. Radi se o maloletnicima od 12 godina i o većem propustu, čak i o tome ko je deci prodao 'snus', a i o tome otkud deca bez nadzora u apartmanu... Ovaj put ne želimo da objavimo informacije jer se radi o maloletnicima", napisali su.

Kako su dodali, deca su adekvatno kažnjena od roditelja.

"Obećali su nam da se to više neće ponavljati i da su veliki ljubitelji životinja te ne znaju kako je do ovog došlo", napisali su iz Udruženja.

Situaciju je prokomentarisao i premijer Kantona Sarajevo Nihad Uk.

"Užasavajuće zlostavljanje psa na Bjelašnici ne sme ostati nekažnjeno. Zatražio sam od Kantonalne uprave za inspekcijske poslove da preuzmu mere iz svoje nadležnosti. Brzom reakcijom formiran je predmet, a u saradnji sa upravom policije počinitelji će biti sankcionisani", napisao je Uk.

Ovim povodom kontaktirali smo Ministarstvo unutrašnjih poslova KS iz kojeg su nam rekli kako su započeli provere o ovom slučaju.

Bonus video:

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

(Espreso/ Klix.ba/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.