NEMANJA I MILENA POSTALI BOGATIJI ZA 4 SINA, A SADA SE OGLASILA I PONOSNA BAKA: "Hvala Svetom Vasiliju..." (FOTO)
Milana Petrović, Foto: RANKA GAKOVIC/FACEBOOK/SCREENSHOT

ČESTITAMO

NEMANJA I MILENA POSTALI BOGATIJI ZA 4 SINA, A SADA SE OGLASILA I PONOSNA BAKA: "Hvala Svetom Vasiliju..." (FOTO)

Banjalučanka Milana Petrović danas je u Ljubljani na svet donela četiri sina

Objavljeno:

Nemanja i Milana Petrović danas su postali bogatiji za 4 nova člana porodice, a tim povodom oglasila se i ponosna baka emotivnom porukom.

Ranka Gaković, majka Milane Petrović objavila je na Fejsbuku zajedničku fotografiju sa kćerkom i emotivnom objavom raznežila sve.

- Ja sam danas najsrećnija , najponosnija i najbogatija žena na svetu. Moja kćerka mi je rodila četiri unuka: Matej, Marko,Luka i Jovan. Hvala Bogu , hvala Svetom Vasiliju i svim Svecima. Hvala svim Sveštenim licima koji su se molili za moju kćerku i njena četiri sina. Hvala mojoj porodici i prijateljima koji su sa mnom od prvog dana do danas. Beskrajno hvala svima. Čestitam svojoj kćerki Milani i zetu Nemanji, a posebno čestitam mom najstarijem unuku Konstantinu koji je danas dobio četiri brata. Hvala Sveti Vasilije – stoji u objavi.

Podsećamo, Banjalučanka Milana Petrović danas je u Ljubljani na svet donela četiri sina.

Ovaj mladi bračni par ima još jednog dečaka Konstantina, rođenog u februaru 2019. godine, te sada će njihov dom krasiti pet dečaka.

Bonus video:

03:08

DVE BEBE ROĐENE SEKUND NAKON PONOĆI! Hitna pomoć imala 130 poziva: Oboreni pešaci i povrede od petardi, dr Jeftić dala upozorenje

(Espreso / Blic / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.