BOSANAC KOJI JE U BRAKU SA FATIMOM I UKRAJINKOM ŠOKIRAO JAVNOST IZJAVOM: Ostvario SAN, a sad mu sledi DUPLA SREĆA
Elmedin Karić sa Fatimom i Janom, Foto: PrintScreen/ YOUTUBE/SREĆKO STIPOVIĆ

priče sa balkana

BOSANAC KOJI JE U BRAKU SA FATIMOM I UKRAJINKOM ŠOKIRAO JAVNOST IZJAVOM: Ostvario SAN, a sad mu sledi DUPLA SREĆA

Elmedin Karić sa Fatimom i Janom, dvema suprugama, živi kako kaže - skladno

Objavljeno:

Priča o Elmedinu Kariću iz Busovače, koji živi sa dve žene, Fatimom sa kojom je deset godina u braku i ima troje dece i Ukrajinkom Janom, koju je upoznao na privremenom radu u Minhenu, obišla je region.

Fatima je plakala kad joj je saopštio da želi da oženi i Janu, ali navodi da se vremenom navikla i prihvatila je. Njegov otac, međutim, nije podržao taj potez i isterao ga je iz kuće izražavajući neslaganje s načinom života koji je odabrao.

Elmedin je, uprkos protivljenju mnogih, ostvario svoj san i sada živi sa dve žene pod istim krovom:

"Maštao sam kad sam bio momak da imam dve žene u isto vreme. Janu sam upoznao u Nemačkoj. Nisam hteo da lažem ni nju, a ni svoju ženu. Odmah sam joj rekao da sam musliman i da imam pravo na četiri žene", priča Elmedin i navodi da je Jana rekla da ga voli i da nema ništa protiv da se uda pod tim uslovima.

Elmedin je sada sa svojim ženama otišao i korak dalje, pa su, sudeći po snimku koji kruži društvenim mrežama, obe zatrudnele u isto vreme. Kako se vidi na snimku, voditelj je doneo testove za trudnoću, koji je pokazao i da Fatima i Jana čekaju bebu, a sudeći po reakcijama, ovaj neobičan trojac je oduševljen prinovama.

Bonus video:

00:55

UŠAO SAM U BRAK KAO PAPUČAR! Voja Nedeljković iskreno progovorio o odnosu sa suprugom i o ŠOKANTNOM DOGAĐAJU ma njihovom venčanju!

(Espreso/ Mondo/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.