ODREĐEN PRITVOR JEDNOM OD NAJTRAŽENIJIH BEGUNACA U EVROPI: Mladen "pao" na Jahorini, evo koliko ostaje iza REŠETAKA
Mladen Samardžija, Foto: MUP SLOVENIJA

kazna

ODREĐEN PRITVOR JEDNOM OD NAJTRAŽENIJIH BEGUNACA U EVROPI: Mladen "pao" na Jahorini, evo koliko ostaje iza REŠETAKA

Jednomesečni pritvor je određen zbog opasnosti od bekstva i prikrivanja dokaza iz istrage

Objavljeno:

Sud Bosne i Hercegovine odredio je pritvor Mladenu Samardžiji (33), najtraženijem beguncu u Evropi koji je pre nekoliko dana uhapšen na Jahorini, saznaje portal "Avaza".

Samardžija će biti prebačen u državni zatvor u Vojkovićima. Jednomesečni pritvor je određen zbog opasnosti od bekstva i prikrivanja dokaza iz istrage.

Da podsetimo, uhapšeni Samardžija koji se krio u BiH nakon raspisivanja poternice iz Slovenije, koristio je Sky aplikaciju za promet opojnim drogama. Samardžiji se stavlja na teret i da je pretio jednom policajcu iz Banjaluke.

Samardžija je, što je potvrdila i policija, dok je bio na slobodi dogovarao promet većih količina kokaina na području BiH sa svojom ekipom iz Slovenije, ali pitanje je s kim je sve radio od osoba iz krim miljea u državi i ko ga je "čuvao" na području RS.

Tužilaštvo BiH tvrdi da postoje transkripti Samardžijinih razgovora te da je preslušana audiokonverzacija u kojoj se čuje da je imao nameru da napadne porodicu inspektora Uprave za organizovani i teški kriminal MUP-a RS-a.

Bonus video:

00:20

Novo hapšenje u vezi sa Šarićem: Uhapšenom pripadniku njegove grupe određen pritvor

(Espreso/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.