ODBILA ZAHTEV POLICIJE DA SE MONSTRUMU ZABRANI PRILAZ NIZAMI: Podneta disciplinska tužba protiv sudije iz Gradačca!
Foto: AP Photo Armin Durgut, Printscreen/Instagram/iron_bb24

SRAMOTA!

ODBILA ZAHTEV POLICIJE DA SE MONSTRUMU ZABRANI PRILAZ NIZAMI: Podneta disciplinska tužba protiv sudije iz Gradačca!

Sudija Lejla Numanović odbila je zahtev policije u Gradačcu da monstrumu Nerminu Sulejmanoviću zabrani prilaz Nizami Hećimović, koju je on nedugo zatim brutalno likvidirao

Objavljeno:

Ured disciplinskog tužioca (Ured) Visokog sudskog i tužilačkog veća Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) Prvostepenoj disciplinskoj komisiji VSTV BiH podneo je disciplinsku tužbu protiv Lejle Numanović, sudije Opštinskog suda u Gradačcu, zbog disciplinskog prekršaja "nemar ili nepažnja u vršenju službenih dužnosti", saznaje portal "Avaza".

Ova informacija potvrđena je za Avaz iz Ureda disciplinskog tužitelja VSTV.a-

"Nije zatraženo privremeno udaljenje od dužnosti sudije Numanović, zato što nisu ispunjeni uslovi propisani članovima 76. i 77. Zakona o VSTV-u BiH", rečeno je za Avaz.

Podsećamo, sudija Lejla Numanović odbila je zahtev policije u Gradačcu da monstrumu Nerminu Sulejmanoviću zabrani prilaz Nizami Hećimović, koju je on nedugo zatim brutalno likvidirao.

Nermin Sulejmanović
Nermin Sulejmanovićfoto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Numanović je, i pored izjave nastradale Hećimović te službene beleške pripadnika MUP-a TK, odbila zahtev da se nasilniku zabrani prilazak nevenčanoj supruzi - koju je, da stvar bude gora, pretukao jer mu je servirala neukusnu hranu – zbog, kako je navela, nedostatka dokaza.

Da podsetimo, Nermin Sulejmanović je 11. avgusta ove godine u Gradačcu, prvo brutalno pretukao, a zatim i hicem iz pištolja usmrtio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović naočigled njihove bebe, dok je čin prenosio uživo putem društvene mreže Instagram.

Nizama Hećimović
Nizama Hećimovićfoto: Facebook

Nakon toga je usmrtio još dve osobe, oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, dok je dvojicu muškaraca i jednu ženu ranio.

Cela drama odvijala se satima na ulicama Gradačca, a nakon što ga je policija opkolila na jednoj farmi izvan grada, Sulejmanović je počinio samoubistvo.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/ Telegraf/ Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.