MUŠKARCI HRLE U TREBINJE ZBOG ZANOSNE GLUMICE: Lepotica koja MAMI UZDAHE dane je provodila OVDE, a sad možete i vi
Trebinje, Foto: kantophoto kantophoto / Alamy / Alamy / Profimedia

bosanski turizam

MUŠKARCI HRLE U TREBINJE ZBOG ZANOSNE GLUMICE: Lepotica koja MAMI UZDAHE dane je provodila OVDE, a sad možete i vi

Bosanci su od hotelske sobe u kojoj je bila Beluči napravili turizam

Objavljeno:

Slavna glumica, a za mnoge i najlepša na svetu, Monika Beluči svojevremeno je boravila u gradu Bosne i Hercegovine, Trebinju, gde se snimao filma reditelja Emira Kusturice "Na mlečnom putu".

Italijanska glumica je za potrebe filma boravila u Trebinju u dva navrata, u periodu od 2012. do 2015. godine, u društvu ćerki Deve i Leone.

Monika je bila smeštena u hotelu koji se nalazi u samom centru grada, a turisti iz cele Jugoslavije dolaze u ovaj hotel kako bi videli sobu u kojoj je odsela Belučijeva i rado odseli u njoj.

Monika Beluči
Monika Belučifoto: Profimedia

"Potpuno novo iskustvo, ali sam veoma uzbuđena i čast mi je da budem u vašoj zemlji i da radim sa Emirom, koga veoma poštujem. To će biti dugo snimanje, pa ću imati šansu da upoznam vašu zemlju mnogo bolje. Veoma sam motivisana i ovo novo iskustvo budi snažne emocije u meni“, rekla je tada Monika Beluči.

Tokom boravka u hotelu u Trebinju, Belučijeva nije imala većih zahteva, osim da bude okružena bosanskohercegovačkim domaćim proizvodima, poput cveća, smokava i ostalih đakonija.

Trebinje
Trebinjefoto: kantophoto kantophoto / Alamy / Alamy / Profimedia

Inače, Monika je svojevremeno rekla da je prihvatila ulogu za film Emira Kusturice na prvo čitanje, jer joj se scenario mnogo dopao. Glumila je devojku iz mešovitog braka Italijanke i Srbina, a za ulogu je uspela da savlada i neke reči srpskog jezika.

Bonus video:

04:53

SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI!

(Espreso/ b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.