BOSANSKI HULK PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Evo kako Hamdija ŽIVI - bio je BESKUĆNIK, a sada... (VIDEO)
Hamdija Ramulj, Foto: Printscreen/youtube/Srećko Stipović

INTERNET SENZACIJA

BOSANSKI HULK PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Evo kako Hamdija ŽIVI - bio je BESKUĆNIK, a sada... (VIDEO)

Bosanski Hulk je uspeo da od beskućnika postane američki poreski obveznik u samo dve godine

Objavljeno:

Hamdija Ramulj iz Viteza nekada zvani bosanski Hulk bio je beskućnik nakon što se sa petero dece i suprugom vratio iz Francuske gde je bio na azilu.

Stanovao je u vlažnoj sobici u kojoj su sve stvari bile trule zahvaljujući velikoj vlagi. Nakon što je objavljen prvi video o ovoj sedmoročlanoj porodici na Jutjubu pre dvije godine, počela je stizati pomoć iz celog sveta.

Deca pola godine uopšte nisu pohađala osnovnu školu. Zahvaljujući dobrim ljudima Hamdija i Izudina imaju kuću, decu redovno šalju u školu a već su zaradili i prve novce na kanalu Jutjub. Sve se to odigralo u samo dve godine.

Da bi zaradio mesečnu platu koju dobije od Jutjuba trebao bi godinu dana taksirati ili isto toliko raditi u nekoj privatnoj firmi. Hamdija je samim time i američki porezni obveznik jer na svaki dolar zarađen na američkom tlu svakom Jutjuberu se odbija 30 posto od zarade.

On i njegova supruga svakodnevno snimaju video klipove i beleže stalni rast pretplatnika ali i pregleda. Hamdija je sada šumski kuvar i Srećko Stipović ga je snimio u šumi pored reke kako pravi teleće ražnjiće.

Kako ne može bez drva ponovo je demonstrirao i nošenje na ramenu najvećeg i najtežeg drveta.

Bonus video:

02:03

Bosanski novinar o stanju u BiH i pretnji ratom

(Espreso/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.