EVO KAKO SE SIN NARODNOG POSLANIKA PRAVDAO ZA UBISTVO: Inspektori NISU POVEROVALI u NJEGOVU PRIČU!
Osumnjičeni Kokanović, Foto: PrintScreen/ Facebook/ Кокановић Никола

DETALJI UBISTVA

EVO KAKO SE SIN NARODNOG POSLANIKA PRAVDAO ZA UBISTVO: Inspektori NISU POVEROVALI u NJEGOVU PRIČU!

Kokanović je prvi izašao iz kluba, a u trenutku dok je Marković izlazio zapucao je ka njemu

Objavljeno:

Nikola Kokanović, koji je osumnjičen za ubistvo inspektora Nenada Markovića, pokušao je da se opravda na šokantan način tokom saslušanja!

- Tokom kobne noći je bio pijan i drogiran pa je tokom ispitivanja u policiji tvrdio da se ničega ne seća. Policajcima je ispričao da se ne seća ni motiva ni ubistva inspektora Markovića - rekao je izvor iz istrage.

Inspektori, međutim, nisu poverovali u njegovu priču.

- Teško da je to istina jer je nakon ubistva pobegao i odbacio oružje. Sve će to biti provereno u narednom periodu - kaže izvor iz istrage.

Sumnja se da ipak postoji neka pozadina ubistva.

- Za sada postoje informacije da se ne radi o nekoj kafanskoj ili pijanskoj tuči. Ima tu još posla i mnoge stvari treba da se provere. Takođe se utvrđuje i da li je Marković ubijen zbog svog posla - kaže izvor iz istrage.

Osumnjičeni Kokanović
Osumnjičeni Kokanovićfoto: PrintScreen/ Facebook/ Кокановић Никола

Kokanović je osumnjičen da je u nedelju uveče, podsetimo, ubio Markovića sa dva hica ispred noćnog kluba "Džil" u centru Bijeljine. Marković u nedelju bio dežurni. Radio je drugu smenu i pre zločina je zajedno sa kolegom bio na jednom uviđaju u Bijeljini.

Kokanović, koji je inače sin Zorana Kokanovića, poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, doša je tog dana iz Brčkog u Bijeljinu jer je navodno dovezao suprugu da se porodi.

- Marković je po završetku posla otišao na piće u "Džil" i tu ga je dovezao kolega. Sedeo je za šankom nekih pola sata. U međuvremenu je došao Kokanović sa društvom. Nisu se dugo zadržali. U klubu su bili svega pet minuta i za to vreme Kokanović i Marković nisu imali nikakav sukob, ni verbalni, a ni fizički - rekao je izvor iz policije.

Kokanović je prvi izašao iz kluba, a u trenutku dok je Marković izlazio zapucao je ka njemu. Pucao mu je u prsa i Marković je zadobio ustrelnu i prostrelnu ranu grudnog koša od kojih je preminuo.

Bonus video:

02:58

DRAMA NA KOSOVU I UBISTVO 4 SRBINA, REAKCIJA NA PREDSEDNIKOV HRABAR GOVOR U UN! Milićević tvrdi: Samo je KFOR smeo da reaguje

(Espreso / Srpska info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.